Un barbat a fost strangulat de pitonul pe care il tinea chiar in locuinta sa


barbat a fost strangulat
barbat a fost strangulat
Un barbat a fost strangulat chiar in apartamentul sau,de pitonul pe care il crestea inca de cand era doar un pui!

Un colecţionar de reptile din comitatul britanic Hampshire,a avut parte de un sfarsit pe cat de tragic,pe atat de fulgerator.

Dan Brandon, care ţinea în camera sa 10 şerpi şi 12 tarantule, a fost ucis de un piton lung de 2 metri şi jumătate, botezat „Tiny”. Conform anchetatorilor,reptila l-ar fi strâns pe barbat ca să-si arăte afecţiunea, potrivit Daily Mirror. Tanarul de 31 de ani din Church Crookham, avea pitonul încă de când acesta era pui. Părinţii lui Brandon spun că şarpele îl iubea pe fiul lor,iar in momentul când a avut loc tragedia au auzit un zgomot puternic din camera tânărului. Când acestia au intrat in camera, Brandon era intins pe podea fara suflare, iar Tiny dispăruse.

Medicul legist care s-a ocupat de caz relateaza ca :

Advertisement

„-Nu cred că a existat o confruntare, cadavrul nu prezintă urme de muşcături. Probabil se jucau, nu am niciun dubiu că şarpele era încolăcit în jurul lui, apoi s-a speriat sau s-a întamplat ceva şi l-a strâns prea tare”.

 Reptila nu a fost gasita nu a fost găsita nici până acum.
Credit: stirileprotv.ro
Comments

Recommended For You.

Detoxifierea ficatului
Detoxifierea ficatului Aceasta este cea mai simpla si eficienta metoda pentru Detoxifierea ficatului în numai 9 zile. Ficatul
Distribuiti si Prietenilor
  • 22
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    22
    Shares

Detoxifierea ficatului în numai 9 zile. Iata cea mai simplă,rapida si eficienta metoda

Back to
All for Joomla All for Webmasters