Un Politist din Botosani a ajuns eroul zilei dupa ce a raspuns unui apel 112


eroul zilei
eroul zilei
In urma unui apel la 112,un Politist din Botosani a ajuns eroul zilei dupa ce a salvat viata unui batran!

Agentul de poliţie Marius Negruţ din cadrul I.P.J. Botoşani a răspuns unui apel la 112 în care se anunţase că un bătrân se spanzurase.

Ajuns de urgenta la adresa indicata,polițistul  nu s-a lăsat coplesit de emoții, ci s-a luptat pentru a-i salva viața batranului care voia sa isi incheie socotelile cu viata.

In doar cateva secunde tanarul agent, i-a tăiat funia bărbatului apoi i-a aplicat manevrele de resuscitare, reusind sa il intoarca de pe lumea cealalta, acesta fiind preluat ulterior de echipajele medicale de urgenta.

Impresionati de fapta sa, superiorii agentului Marius Negruț l-au numit eroul zilei si i-au dedicat un articol chiar pe site-ul oficial al Politiei Romane:

„Un apel la 112 îți poate răscoli latura umană, însă a fi polițist înseamă să ai puterea de a nu te lăsa copleșit de emoții și de a lua decizii raționale în fracțiuni de secundă, indiferent de situație.

Ieri, colegul nostru agentul de poliție Marius Negruț de la I.P.J. Botoșani ne-a demonstrat tuturor că reacția potrivită la momentul potrivit poate salva vieți.

Advertisement

Polițistul a salvat viața unui bărbat de 71 de ani, despre care a fost anunțat prin 112 că și-a pus capăt zilelor prin spânzurare. Ajuns repede la casa acestuia, colegul nostru a tăiat funia cu care se legase bărbatul și a încercat să îi readucă semnele vitale.

Agentul de poliție nu a renunțaț nicio secundă să spere că acțiunea sa îl va salva pe bărbat, iar după multe minute de manevre de resuscitare efectuate de colegul nostru, bărbatul și-a revenit și a fost preluat ulterior de cadrele medicale”.

 

Credit: politiaromana.ro

Comments

Recommended For You.

  Apa imbuteliata   Apa imbuteliata este una dintre cele mai profitabile afaceri,fiind de fapt cea mai mare excrocherie
Distribuiti si Prietenilor
  • 83
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    83
    Shares

Apa imbuteliata, cea mai mare escrocherie de pe glob!

Back to
All for Joomla All for Webmasters