Un politist a baut pana la inconstienta apoi a cazut in mijlocul strazii. Video


Advertisement

 

 

Un agent de Politie din Moldova Noua este cercetat disciplinar si administrativ de catre superiori,dupa ce acesta a aparut intr-o filmare atat de beat incat nici nu se putea tine pe picioare.

 

Conducerea Inspectoratului de Politie din Caras-Severin a declansat o ancheta, dupa ce in media a aparut un material video in care apare  un agent de Politie in uniforma, intr-o stare foarte avansata de ebrietate si care se chinuia din rasputeri sa isi tina echilibrul.

Pe filmare se poate vedea ca omul legii imbracat in uniforma de serviciu si avand cu el o servieta, in incercarea de a evita un eventual dialog cu martorul care il filma, cade de mai multe ori pe gheata nefiind capabil sa-si pastreze echilibrul sau sa articuleze vreun cuvant.

Advertisement

Ulterior s-a aflat ca este vorba de Gligor Mircea, agent de Politie in Modova Noua.

Dat fiind faptul ca Un politist a baut pana la inconstienta, dand dovada de imoralitate,lipsa de etica si conduita politieneasca,superiorii acestuia din cadrul Compartimentului Intern, mai vor sa afle si daca agentul se afla in timpul serviciului pentru luarea masurilor legale si specifice in acest caz.

 

Comments

Recommended For You.

românii din străinătate Mircea Badea, atac fara precedent la adresa românilor din străinătate! "Îi trimit bani lu’
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

„Sunt un erou ca trimit bani lu’ mama in tara. Hai siktir”! Mircea Badea, ataca dur românii din străinătate!

Back to
All for Joomla All for Webmasters