Un aradean si-a dat foc la casa fiindca echipa de fotbal Real Madrid a fost umilită de Barcelona!


si-a dat foc la casa
si-a dat foc la casa
Un aradean si-a dat foc la casa dupa ce echipa sa favorita de fotbal Real Madrid a pierdut in fata Barcelonei!

Un bărbat din Arad în vârstă de 70 de ani, suporter inflacarat al lui Real Madrid, şi-a dat foc la casa supărat că favoriţii au fost umiliti pe Santiago Bernabeu cu scorul de 3-0, de marii rivali de la Barcelona. Potrivit ghidularadean.ro, ieri seara în ajunul Crăciunului, bărbatul s-a închis în casă si a luat un bidon de diluant pe care îl folosea la aprinderea focului aruncandu-l nervos în sobă.

Salvarea batranului suporter a venit din partea femeii care il avea în întreţinere . Aceasta nu a stat prea mult pe ganduri si reuşind să spargă uşa locuinţei, l-a scos pe bătrân din incendiu înainte de a fi prea tarziu pentru el.  Pompierii au intervenit rapid la faţa locului cu o autospecială şi au reuşit să stingă vâlvătaia înainte ca aceasta să cuprindă întreaga locuinţă. Din cauza acestei isprave, suporterul Real Madrid se va alege cu dosar penal pentru distrugere, el urmând să fie expus şi unei expertize psihiatrice.

Advertisement

Credit:gandul.info

Comments

Recommended For You.

teren de fotbal
teren de fotbal Nu au apa curenta,scoala,drumuri asfaltate sau canalizari,insa primarul cheltuie 40.ooo de Euro pentru un
Distribuiti si Prietenilor
  • 623
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    623
    Shares

Sat fara scoala,strazi asfaltate sau canalizare,dar cu teren de fotbal de 40.000Euro !

Back to
All for Joomla All for Webmasters