Ultima Ora, PSD a facut anuntul: Va candida pentru Presedintie!


PSD
PSD
Oficialii PSD au facut anuntul!. Va candida la Prezidentialele din 2019. Credeti ca are sanse?

Conducerea PSD  se pregăteste temeinic inca de pe acum, pentru alegerile prezidențiale din 2019. Secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu, a declarat, joi, că in cadrul urmatorului Congres al PSD se va pune în discuție și alegerea candidatului social-democrat pentru postul de sef al statului.

Să ştiţi că e şi dorinţa mea, şi a altor colegi să ne definim până în primăvară prezidenţiabilul, să îl apărăm cu dinţii pentru că va fi atacat de statul paralel. Colegii din ţară vor să-l vadă pe cel care se va lupta cu Iohannis peste 1 an şi 9 luni.„, a declarat Stefănescu.

Acesta a mai a mai spus că nici nu se ia în discuție schimbarea lui Liviu Dragnea de la șefia partidului.

Congresul nu are ca scop schimbarea lui Liviu Dragnea, are 3 linii. Linia pe care va merge partidul in urmatorii ani de zile. Ne gândim serios că trebuie să anunţăm un candidat pentru prezidenţiale. Trebuie deja să îl aruncăm pe piaţă şi trebuie să facem unele modificări în statutul partidului, pe care Ponta nu a vrut să le faca pe vremuri şi ne-a îngreunat. Sunt nişte lucruri care ar trebui dezbătute la congres şi care trebuie votate.”, a concis Codrin Ştefănescu in cadrul unei emisiuni televizate la Antena 3.

Advertisement

Credit: b1.ro

 

Comments

Recommended For You.

Poliţistul pedofil
Poliţistul pedofil Imagini Revoltatoare! Poliţistul pedofil Eugen Stan,filmat pe cand agresa 3 fetite in scara unui bloc! Poliţistul pedofil
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Poliţistul pedofil din Capitală, filmat când agresa alte trei FETIŢE într-o scară de bloc – VIDEO

Back to
All for Joomla All for Webmasters