„Sunt ca Hotii de Buzunare din autobuz”. Afirmatia unui deputat PSD la adresa romanilor din Diaspora!


deputat PSD
deputat PSD
Afirmatie socanta a unui deputat PSD la adresa romanilor din Diaspora: „Sunt ca Hotii de Buzunare din autobuz”!

Deputatul PSD Eugen Nicolicea este un personaj bine cunoscut pentru derapajele sale verbale,mai ales din momentul in care acesta a fost dat afară din studioul Digi24 după ce l-a jignit si l-a catalogat „prost”, „sicofant” și „obraznicatura”. pe jurnalistul Moise Guran.

Invitat de aceasta data intr-o emisine la Antena 3,politicianul i-a comparat pe romanii care muncesc strainatate si care au stat la cozi interminabile pentru a putea vota la prezidentialele din 2014, cu hoţii de buzunare din autobuze.

„-E de discutat și ce fel de mobilizare a fost în 2014… dacă a fost. Nu e greu să faci o coadă la vot. Sunt aduși niște oameni care se mișcă de o așa manieră încât… gata, s-a format coada!  Știți cum se întâmplă cu hoții de buzunare din autobuze…unul blochează o ușă și ceilalți aglomerează”..

Afirmaţia politicianului a fost facuta publica de catre Grigore Cartianu, care pe pagina sa de Facebook l-a caracterizat pe deputatul PSD ca fiind o „canalie” si o „scursură PSD-istă”. Evident că reacţiile nu au intarziat sa apara,mai ales ale romanilor care muncesc in afara.

De retinut este faptul ca Deputatul Eugen Nicolicea, se află la cel de-al şaptelea mandat în Parlamentul României, cinci dintre acestea fiind obţinute în Mehedinţi, unul în Buzău, iar ultimul fiind obţinut pe listele PSD Călăraşi.

Advertisement

 

Credit:blastingnews.com

 

Comments

Recommended For You.

pensionarii din Romania
pensionarii din Romania Mesajul tuburator al unei tinere din Diaspora,la adresa pensionarilor din Romania: "Jos labele de pe
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mesajul unei tinere din strainatate catre pensionarii din Romania: „Jos labele de pe viitorul nostru”

Back to
All for Joomla All for Webmasters