Stela Popescu putea fi salvata? Simptomele erau evidente dar nimeni nu si-a dat seama!


Stela Popescu putea fi salvata
Stela Popescu putea fi salvata

 

 

Stela Popescu putea fi salvata? La ultima aparitie in public, starea de sănătate a artistei era vizibil deteriorata dar nimeni nu si-a dat seama!

Ultima aparitie in public a fost cea de la Gala Femeilor de Succes din urma cu cateva zile,unde regretata Stela Popescu a fost premiată pentru întreaga sa carieră.

Potrivit imaginilor difuzate de Antena 1, starea de sanatate a Stelei Popescu era vizibil deteriorata.

Odata ajunsa pe scena,actriţa a tinut un discurs incoerent, era dezorientata si manifesta o stare de agitatie, iar la un moment dat, si-a scapat premiul din mana dar fara a sesiza acest lucru.

Un comportament care indica simptome specifice unui posibil accident vascular cerebral.

Din nefericire cei din sală prezenti la eveniment, nu au realizat insa ce se întâmplă cu Stela Popescu, care a precizat la un moment dat că ar fi preferat să nu fie văzută într-o asemenea stare.

„Înainte de a mă asculta… Eu am venit acum nu pentru că eu sunt neorganizată, ci pentru că voi sunteţi…De 20…50 şi…20 şi… am văzut acasă, toată casa mea am…V-am văzut pe voi, pe băieţei, pentru că ei nu m-au chemat. Eu n-am chemat. N-a venit. Nu ştiu de ce. De ce m-aţi chemat, mă, dacă nu m-aţi chemat, să vin la voi aici? …. Am 7.000 de prostii…M-am îmbrăcat, m-am coafat…Sunt plină de draci, că eu am temperament. Mai bine mergeam acasă decât să mă vedeţi în halul asta. Sunt al dracului de nervoasă, nu mai vin la voi….Dar eu tot vă iubesc şi vă respect. M-aţi zăpăcit, m-aţi zăpăcit, măi”, a spus regretata Stela Popescu vizibil afectată din punct de vedere fizic.

Artista suferea de diabet zaharat.

Citat de „Adevarul”,Profesorul Constantin Ionescu Tîrgovişte, fostul director al Institutului de Diabet „Nicolae Paulescu“ din Capitală a relatat ca: „Eu bănuiam că are diabet, dar nu a fost pacienta noastră niciodată. A fost întotdeauna supraponderală şi probabil că diabetul a debutat în jurul vârstei de 50-60 de ani. În cazul diabeticilor, oprirea cardiacă poate fi cauza secundară a decesului, pentru că aceştia pot deceda şi prin atac cerebral”.

Advertisement
Advertisement

 

Partenerul de scenă al Stelei Popescu,Aexandru Arsinel, s-a declarat şocat la aflarea veştii că buna lui prietenă a incetat din viata. Întrebat daca avea cunostinta despre problemele de sănătate ale regretatei artiste, Arşinel a declarat că Stela Popescu a fost „o mincinoasă“ la acest capitol,incercand să-i protejeze mereu pe cei dragi ascunzându-le dacă se simţea rău.

Artistul a recunoscut că au mai existat momente în care Stela Popescu părea slăbită, dar niciodată nu s-a plâns şi întotdeauna „se scutura şi-şi vedea mai departe de treabă.”

Regretata Stela Popescu a trecut la cele vesnice joi, la vârsta de 81 de ani, iar trupul neînsufleţit va fi depus vineri de la ora 11.00, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde va rămâne până sâmbătă, când va fi dus la Mănăstirea Cernica.

Duminică va avea loc slujba de  înmormântare la Mănăstirea Cernica unde actriţa va fi îngropată lângă soţul ei, Mihai Maximilian, decedat în decembrie 1998.

Va ramane insa pentru mult timp o intrebare: – Stela Popescu putea fi salvata?

 

Credit:Adevarul.ro

Credit Video: a1.ro

Comments

Recommended For You.

Alexandru Arsinel
Alexandru Arsinel Scandal la inceput de An! Alexandru Arşinel îi ia apărarea medicului Lucan: Acest om s-a luptat o
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Alexandru Arsinel sare in apararea medicului Lucan: „Acest om s-a luptat o viaţă întreagă să salveze vieti”

Back to
All for Joomla All for Webmasters