Simplu,Eficient si Rapid. Priviti in cat timp se schimba o gura de canal in Germania


gura de canal
gura de canal
O gura de canal cu probleme este inlocuita rapid si cu profesionalism de o echipa de muncitori din Germania. Vei ramane uimit !

 

Vor mai trece inca multi ani si poate multe generatii pana cand Romania se va alinia macar la jumatate din standardele la care au ajuns multe tari din Europa si din lume.

Lucrari de proasta calitatate,executate de firme fantoma,asfaltari de mantuiala,contracte incheiate pe bani grei si licitatiile castigate pe pile sunt doar cateva aspecte care fac parte din peisajul care alcatuieste bunul mers al lucrurilor din tarisoara noastra draga.

La o mare parte dintre noi in special cei care sunt soferi li s-a intamplat macar o data sa ajunga in service cu masina defecta in urma gaurilor din asfalt.

Fiindca la noi intotdeauna lucrarile de asfaltare si nu numai sunt facute de mantuiala pe bani grei, fiind executate de firme terti, care dupa ce au apucat sa dea cateva „tunuri” intra in insolventa si nu-i mai gaseste nimeni sa-i traga la raspundere.

Advertisement

In Uniunea Europeana lucrurile nu stau deloc asa, fiindca autoritatile nu se joaca cu banul public mai ales unde sunt de executat lucrari de infrastructura.

Advertisement

Luati ca exemplu materialul video de mai sus unde unde o echipa de muncitori de a o companie de drumuri din Germania inlocuieste o gura de canal din asfalt care s-a depistat cu vizibile probleme.

 

 

Comments

Recommended For You.

ghiseul CNAS Absolut Scandalos! Doi pacienti au fost adusi pe targa la ghiseul CNAS din Bihor pentru a
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Like it? Share with your friends!

Doi bolnavi au fost adusi pe targa la ghiseul CNAS Bihor,pentru a obtine o adeverinta!

Back to
All for Joomla All for Webmasters