Mircea Badea a incercat sa intoarca pe o parte Moastele Sf. Parascheva ca sa o pupe in fund!


Advertisement

 

 Scandal in Iasi.  Ajuns in dreptul Raclei,Mircea Badea a incercat sa intoarca pe o parte moaștele Sf. Parascheva ca sa o pupe in fund!!

Probleme la pelerinajul de la Iași la moaștele Sf. Parascheva odată cu venirea unei importante delegații de la Antena3. Mircea Badea a stârnit rumoare printre credincioși când a încercat să întoarcă moaștele invers, să le pupe în cur, așa cum este el obișnuit.

„I-am văzut venind de la distanță, fruntea domnului Gâdea se vede de la doi kilometri. Mircea Badea era îmbrăcat elegant, în treningul de ieșit în oraș și în maieu, se vedea că merge la sală. Nu știam că venise cu gândul să întoarcă moaștele. A fost nevoie de intervenția a 12 jandarmi pentru a-l opri”, a povestit părintele supraveghetor Haralambie Popescu.

Mircea Badea nu s-a lăsat dus ușor de la moaște, a protestat încontinuu strigând „blasfemie!” și cerând ca moaștele să fie întoarse în poziția corectă. Profitând de îmbulzeală și agitație, Mihai Gâdea a reușit să se strecoare și s-a băgat sub masa care ținea moaștele și le-a pupat de acolo în cur. Asta explică și de ce Mihai Gâdea e director la Antena 3 și nu Mircea Badea, că e mai deștept, nu e suficient să fii lingău trebuie să știi și strategie.

Advertisement

Acesta este un pamflet!!

Credit: timesnewroman.ro

Comments

Recommended For You.

românii din străinătate Mircea Badea, atac fara precedent la adresa românilor din străinătate! "Îi trimit bani lu’
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

„Sunt un erou ca trimit bani lu’ mama in tara. Hai siktir”! Mircea Badea, ataca dur românii din străinătate!

Back to
All for Joomla All for Webmasters