Scandal de proportii intre Politia Nationala si Politia Locala. „Niste paznici poarta elementele uniformei noastre”


Advertisement

 

Scandal de mare amploare intre Politia Nationala si Politia Locala.  „Au ajuns niste paznici sa poarte fara rusine elementele uniformei noastre”!

Politia Romana e foc si para pe Institutia Politiei locale din cauza vestimentatiei aproape identice pe care cei de la Locala o poarta.

Mai mult, reprezentanti ai Politiei Romane afirma ca prin acest gest Poliţia Locală își depășește atribuțiile, ajungând să poartă ilegal aceasta uniforma.

Intr-un articol postat pe Facebook agentul de Politie Dan Georgescu a mentionat ca a depus o plângere penală în acest sens.

Intrucat mai multe persoane s-au plans de comportamentul deplasat al Agentilor Locali care mai nou isi insusesc atributii ca oprirea soferilor in trafic si sanctionarea acestora pentru diferite abateri,agentul Georgescu i-a invitat pe toti acei care au trecut prin astfel de evenimente sa depuna marturie in Instanta.

Cum era si firesc initiava agentului Georgescu a starnit destule controverse in randurile Politiei Locale si nu numai,facandu-si deopotriva o multime de noi „prieteni”.

Advertisement

„Se pare că la minister se doarme, nu interesează pe nimeni că niște paznici au ajuns să poarte fără nicio rușine elemente ale uniformei noastre sau că se recomandă ca fiind polițiști rutieri în trafic șoferilor. Mai rămâne să vedem vatmanii și controlorii îmbrăcați așa. Știu că cer mult, însă și eu am făcut și am riscat mult! Oricine e dispus să depună mărturie, mă poate contacta în privat sau pe această pagină! Nu ezitați să distribuiți! Mulțumesc!”.

Reprezentantii Sindicatului National al Politistilor au mentionat ca este imperios necesar se se faca o distinctie clara intre structura Ministerului de Interne si cea a Primariilor.

Senatorul Marius Obreja a depus un proiect de lege in Parlament menit sa oblige Politia Locala sa aiba o uniforma distincta de cea Politia Nationala.

 

Credit:stirileprotv.ro

Comments

Recommended For You.

Cristi Dănileț
Cristi Dănileț Mesajul  revoltator pe care judecatorul Cristi Dănileț l-a postat pe Facebook: "Pedofilia nu e infracțiune"! Intr-un mesaj postat
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mesajul halucinant al judecătorului Cristi Dănileț: „Pedofilia nu e infracțiune”!

Back to
All for Joomla All for Webmasters