Romanca batuta cu pietre si umilita de doi irlandezi. „Noua nu ne plac romanii”!


umilita de doi irlandezi
umilita de doi irlandezi
O romanca stabilita in Irlanda de Nord este abuzata si batuta cu pietre de doi tineri irlandezi!

O romanca stabilita in Irlanda de nord a fost victima unui abuz savarsit de un grup tineri,care au aruncat cu pietre in ea,dupa care au umilit-o verbal.

Dupa cum se poate vedea si pe materialul video,femeia incearca sa poarte un dialog civilizat cu agresorii,intrebandu-i la un moment dat,de ce fac asta si de ce acestia nu respecta femeile. Ca drept raspuns unul dintre acestia ii raspunde intr-un mod foarte arogant ca: „- Tu nu esti o fata,tu esti doar o imigranta,nu ai ce cauta in tara asta,ai viza ca sa stai aici”?

Un alt membru al grupului de agresori o intreaba pe femeie daca aceasta are pasaport,ea raspunzand afirmativ doar ca nu are poseta asupra ei.

Apoi mai este intrebata daca vorbeste limba engleza si din ce nationalitate face parte. Cand femeia a spus ca este romanca,tinerii au sarit ca arsi spunand ca „-Noua nu ne plac romanii„…

Contactata de BBC, femeia a declarat ca era in drum spre scoala in care in care invata fiul ei,in momentul in care a fost acostata de tinerii recalcitranti.

Sunt aici,fiul meu este la scoala,sotul meu munceste. Imi place, fiindca aici este familia mea„,a mai declarat aceasta,mentionand totodata ca se afla de doar 3 luni in Irlanda de Nord.

Dupa ce inregistrarea a fost facuta publica,mai multe publicatii atat irlandeze cat si englezesti,precum si o serie de Institutii publice precum „Consiliul Irlandei de Nord pentru Minoritati Etnice si Centrul de Imigranti N.I sau aratat indignati de comportamentul revoltator al tinerilor irlandezi si au declarat incidentul ca fiind unul ingrijorator, mai ales datorita iesirii Regatului Unit din UE.

Neil Kelly,un consilier din partea Partidului Aliantei s-a declarat ingrozit de faptele tinerilor agresori:

Advertisement

„-Am fost asaltat cu mesaje de la oameni care si-au exprimat ingrijorarea,in ceea ce priveste acest comportament si care ureaza toate cele bune victimei. Eu sper ca este bine si ca nu judeca pe toata lumea din acest oras,dupa actiunile catorva dintre noi”.

Mama unuia dintre agresori s-a aratat oripilata de actiunile fiului ei,pe care de altfel l-a pus la dispozitia organelor de ancheta. Aceasta a facut si o declaratie in acest sens: ” Am fost si am vizitat-o pe doamna romanca si pe familia ei,ne-am cerut scuze pentru cele intamplate.Sunt niste oameni minunati. Au fost chiar draguti cu fiul meu si i-au explicat de ce a gresit”.

De cealalta parte,Politia orasului Antrim a mentionat a deschis o ancheta in acest caz si ca vor reveni cu date pe masura evolutiei investigatiilor.

Advertisement

Romanca agresata si umilita de doi irlandezi,a refuzat ca identitatea sa-i fie facuta publica si a mai spus ca desi a fost destul de speriata din cauza acestui incident, acesta nu va parasi teritoriul Irlandei de Nord.

 

 

 

Comments

Recommended For You.

ghiseul CNAS Absolut Scandalos! Doi pacienti au fost adusi pe targa la ghiseul CNAS din Bihor pentru a
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Like it? Share with your friends!

Doi bolnavi au fost adusi pe targa la ghiseul CNAS Bihor,pentru a obtine o adeverinta!

Back to
All for Joomla All for Webmasters