Ramai Uimit! Cu ce utilaje se realizeaza recoltarea porumbului in alte parti ale lumii


Advertisement

 

 

Campanie de recoltare a porumbului peste hotare.  Priviti cu ce utilaje se face recoltarea porumbului in alte colturi ale lumii !

 

Faptul ca suntem codasii Europei si in agricultura pe langa multe alte domenii de activitate nu mai este de mult o noutate.

Este cunoscut faptul ca odinioara tara noastra era supranumita si „Granarul Europei” , raposatul Ceausescu punand un deosebit accent pe agricultura si industrie.

Cu toate ca odinioara tara noastra era in continua dezvotare,independenta economic si cu zero datorii externe foarte trist este ca guvernantii din 1989 si pana astazi au avut grija sa falimenteze si sa vanda la fier vechi intreprinderile si fabricile,asta cu titlu de „Privatizare”.

Legat de materialul video de mai sus va oferim un scurt si concis exemplu in ceea ce priveste Uzina de tractoare Brasov.

Advertisement

Infiitata in 1925,initial a functionat ca fabrica de avioane, ca mai tarziu in anul 1948 sa devina Uzina Tractorul Brasov.

Primele concepte de tractoare romanesti au iesit pe poarta fabricii in anul 1960 alaturi de cele cu motoare Fiat.

In anul 1990 la Tractorul Brasov lucrau circa 25000 de angajati dar la scurt timp guvernantii de atunci au considerat ca Uzina nu ar fi profitabila.

La scurt timp fabrica a intrat intr-un lent proces de „privatizare” trecand de la un investitor la altul pana in 2007 cand Uzina a fost inchisa si oamenii au ramas pe drumuri.

Se pare ca asa au inteles alesii nostri din 1990 si pana astazi sa gestioneze resursele proprii monopol de Stat.

Urmariti in materialul video de mai sus cum se realizeaza recoltarea porumbului in alte tari ale lumii,unde chiar se pune accent pe dezvoltare,investitie si bun management.

Comments

Recommended For You.

Detoxifierea ficatului
Detoxifierea ficatului Aceasta este cea mai simpla si eficienta metoda pentru Detoxifierea ficatului în numai 9 zile. Ficatul
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Detoxifierea ficatului în numai 9 zile. Iata cea mai simplă,rapida si eficienta metoda

Back to
All for Joomla All for Webmasters