Prinsa la furat intr-un Supermarket din Anglia o Piranda este dezbracata pana la piele de administrator


Advertisement

 

 

Prinsa la furat intr-un Supermarket din Anglia ,si iarasi suntem de rasul lumii.

 

Channel 4 a atacat cu duritate prezența românilor în Anglia, difuzând documentarul „Atenţie, vin românii”, sanctionând  acel segment social care comite infractiuni grave , cetățenii români certați cu orice regulă a moralității au alcătuit un tablou pitoresc, cu nuanțe care frizează scandalosul și grotescul. Cu toate ca romanii plecati in strainatate la munca au dat dovada de cinste si maxima seriozitate . Exista si acel secment de romani care in ciuda circumstantelor in care au fost prinsi si imortalizati  au dat adevarate spectacole de circ gratuit, pe intreg internetul circuland aceste filmulete cu ei in actiune prin toata Europa. Dar cele mai scandaloase si virale filmulete vin din Anglia , care se pare a devenit un adevarat paradis al infractorilor romani atrasi de nivelul de civilizatie foarte crescut.

Din aceasta categorie face parte si filmuletul nostru de azi , care ne arata cat tupeu au acesti infractori, in speta aceasta femeie care a crezut ca poate scapa basma curata din acest supermarket din Anglia. Dar  se pare ca planul nu i-a iesit ca la carte si patronul magazinului fiind mult mai vigilent i-a dat o lectie pe care speram ca o va tine minte toata viata , dar ma indoiesc.

Cu toate ca nu se mai intelege nimic in jur din cauza urletelor ei isterice, patronul nu se lasa descurajat si pentru a o demasca si a afla ce a ascuns piranda sub fusta , recurge la o metoda extrema si o dezbraca pe femeie pana la lenjeria intima. Bineinteles ca tot acest circ a fost filmat ,iar cumparatori din supermarket au fost martori  fara voie la tot acest circ romanesc. Imaginile vorbesc de la sine.

Din ciclu ce au mai facut romanii nostri in tari straine astazi va prezentam piranda la cumparaturi  in supermarket .

Advertisement

 

 

 

 

 

Comments

Recommended For You.

Detoxifierea ficatului
Detoxifierea ficatului Aceasta este cea mai simpla si eficienta metoda pentru Detoxifierea ficatului în numai 9 zile. Ficatul
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Detoxifierea ficatului în numai 9 zile. Iata cea mai simplă,rapida si eficienta metoda

Back to
All for Joomla All for Webmasters