Politist din Louisiana Statele Unite pune la pamant doi indivizi in doar cateva secunde


Advertisement

 

 

Iata cum procedeaza Politia din Statele Unite atunci cand nu te conformezi ordinelor. Doi indivizi sunt pusi rapid la pamant in doar cateva secunde de un Politist din Louisiana

 

Este cunoscut de oricine faptul ca Politia din Statele Unite nu glumeste in materie de aplicarea legii, mai ales atunci cand propria siguranta este in joc.

Poate a-ti remarcat din media,filmulete de pe Internet, sau tv faptul ca atunci cand un politist opreste o masina in trafic, se indreapta spre portiera soferului intotdeauna cu mana pe tocul armei, indiferent ca la volan se afla o batrana, un adolescent sau chiar vreun preot.

Daca va intrebati de ce, motivul este ca numarul tot mai mare a ofiterilor cazuti la datorie anual,obliga politistii sa fie mereu pregatiti in orice situatie.

Advertisement

Chiar in urma cu circa 3 ani, pe Facebook incepuse o campanie de denigrare a Politiei din SUA pentru violenta aplicata pe anumiti indivizi, politistii fiind numiti chiar criminali.

Insa realitatea este ca ca ofiterii cad rapusi pe strazi de persoane dereglate mintal, de infractori periculosi si inarmati care recurg la ultima solutie doar ca sa nu fie arestati, de aceea in Statele Unite cuvantul politistului este lege, fie ca esti sofer fie ca esti un simplu trecator, ideea este ca ori te conformezi ordinelor ori suporti consecintele.

Evident mai sunt si unii care cred ca se pot juca cu politistii, cum se intampla de altfel in Romania iar dupa cum veti vedea in in materialul video de mai sus,un Politist din Louisiana pune foarte rapid la punct doi indivizi lucru care denota ca ofiterii nu glumesc cand este vorba de aplicat legea.

 

Comments

Recommended For You.

Cristi Dănileț
Cristi Dănileț Mesajul  revoltator pe care judecatorul Cristi Dănileț l-a postat pe Facebook: "Pedofilia nu e infracțiune"! Intr-un mesaj postat
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mesajul halucinant al judecătorului Cristi Dănileț: „Pedofilia nu e infracțiune”!

Back to
All for Joomla All for Webmasters