Oana Zavoranu,atac dur la adresa femeilor care alapteaza in public: „Scoţi ţâţa aşa, ca o vacă, şi ăla mic să… mua, mua, mua”…


Oana Zavoranu
Oana Zavoranu
Oana Zăvoranu jigniri fara margini, la adresa femeilor care isi alăptează copiii în public!

Diva Oana Zavoranu susține ca gestul de a alapta copilul in public ar fi unul grotesc, îngrozitor și ca ar trebui făcut numai în conditii de intimitate și igienă.

De altfel vedeta nu pierde nicio ocazie de a-si impune punctul de vedere.declarand pe aceasta cale război mamelor care alăptează în public, fiind vizibil iritată de această practica „neortodoxa”.

Întrebată dacă ea insasi își dorește un copil, Zăvoranca spune că n-o să rămână niciodată însărcinată şi că s-a gândit deja să apeleze la o mamă surogat.

Oana Zăvoranu este cât se poate de fermă pe acest subiect,mai mult aceasta o atacă pe Cristina Şişcanu Ionescu, cea care militează pentru hrănirea bebeluşilor în public,spunand ca:

„-Tu mă vezi pe mine cu burta mare, cu degetele umflate ca nişte cârnaţi, cu picioarele să nu-mi mai intre în adidaşii ăştia frumoşi, cu nasul cât jumătate din faţă şi pe urmă să mă morfolească de ţâţe pe mine… ce ai făcut, bă, băiatule?! Şi tu ai fost la fel, şi tu ai făcut la fel… Mulţumesc, mamă, în cazul ăsta îţi mulţumesc că ai răbdat. Eu, în vecii vecilor amin, nu există să-mi fie mie ţâţele… Nu, n-ai să vezi. Şi când le mai vezi că pozează cu burta aia aşa. Dar de ce, când vrei abdomen plat… Am auzit multe mame spunând aceleaşi lucruri, dar când au născut s-au schimbat radical. Păi, şi până să naşti… Sunt doar nouă luni! Ce ai făcut, bobiţă?! Mie îmi place să dorm pe burtă, nu, nu există. Ideea asta cu alăptat în public, cum face Şişcanu… îmi vine de-a dreptul să vomit! Cum să scoţi ţâţa aşa, ca o vacă, şi ăla să… mua, mua, mua. Păi, copilul ăla nu trebuie să aibă un loc aseptic, curat…, spune nervoasa Zăvo.

In replica, Cristina Șișcanu i-a răspus Oanei: –„A fost un gest absolut firesc. Nu m-am gândit că o astfel de întâmplare poate să genereze asemenea reacţii. Nu am crezut că e atât de greu de trăit în normalitate”,a mai spus vedeta.

La auzul ceor replicate de sotia lui Madalin Ionescu, Zăvoranca a izbucnit:

„Păi ce diferenţă e între tine de l-ai făcut pe bărbatul tău de zici că e doică. Cred că ăla îi dă să sugă când nu-i dai tu. Cum mă, când ţi-e lumea mai dragă, şi vrei să fii cică sexy, scoţi ţâţa şi să i-o bagi lu’ ăla în gură. Că eşti la mall, că eşti pe stradă, este ceva îngrozitor, grotesc, poate să mă înjure o mie de alăptătoare. Deci, alăptatul, dacă vreţi să vă morfolească de ţâţe careva… De ăsta mic vorbesc, că soţul sau iubitul poate să te morfolească. Dar astea care vreţi să vă morfolească copiii, lăsaţi-ne nene să murim de bătrâneţe”.

Advertisement

Discuțiile aprinse au continuat insa între cele două. „Vă daţi seama că este foarte grav că unele categorii de români îşi permit să insulte mamele care îşi alăptează copiii?” a replicat Cristina Şişcanu.

De cealat parte Zăvoranca nu s-a aratat miscata de replica antevorbitoarei şi a dezvăluit reacţia pe care ea ar avea-o daca ar vedea o mamă care îşi hrăneşte copilul în public.

 „Deci, eu s-o văd pe Şişcanu asta sau pe alta cu ţâţa aşa, i-aş da cu geanta, i-aş zice să plece de aici. Ele chiar au făcut o campanie pentru alăptarea în public. Îţi dai seama că toate nevorbitele şi neapărutele, cu ce să apară Şişcanu, zi şi tu… Decât cu ţâţa aşa, fleoşc”…

Şocată la auzul unor asemenea afirmatii, Cristina Şişcanu a spus: „-Este grav! Se pare că o astfel de normalitate trebuie şi legiferată că altfel nu se poate, trebuie amendaţi oamenii care fac aceste lucruri”.

Cum de altfel Oana Zăvoranu este obisnuita ca ea sa aiba ultimul cuvânt,vedea a tinut sa dea lovitura de gratie mamelor care isi alăptează bebelusii în public.

„Auzi, dar de ce nu fată ca vacile în fân? Acum sincer, dacă tot alăptăm în public, hai să alăptăm în fân”, a spus in încheiere Zăvoranca.

Credit: frip.ro

Comments

Recommended For You.

teren de fotbal
teren de fotbal Nu au apa curenta,scoala,drumuri asfaltate sau canalizari,insa primarul cheltuie 40.ooo de Euro pentru un
Distribuiti si Prietenilor
  • 614
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    614
    Shares

Sat fara scoala,strazi asfaltate sau canalizare,dar cu teren de fotbal de 40.000Euro !

Back to
All for Joomla All for Webmasters