Oana Zăvoranu si-a dezgropat motanul,l-a tinut 2 zile la congelator apoi l-a impaiat!


Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu
Gest Şocant! Oana Zăvoranu si-a dezgropat pisica,mai exact pe motanul Marty ca sa il poata impaia!!

Se pare ca Oana Zăvoranu nu se poate abține fără să nu șocheze. De aceasta data aceasta a povestit cum și-a împăiat motanul care i-a murit în urmă cu doi ani. Asa ca dupa ce l-a îngropat, și-a dat seama că nu voia ca acesta să putrezească în pământ,prin urmare l-a dezgropat și l-a ținut două zile în congelator până a găsit persoana potrivită să-i împăieze pisica.

Controversata vedeta a dat si cateva declarații aparent socante. Aceasta a mărturisit că avea o legătură foarte apropiată cu motanul ei și ca i-a fost greu să se despartă de acesta. După doi ani, Oana si-a vazut pisica împăiată iar la momentul de fata se simte mai fericită ca oricând. Oana Zavoranu a mai mărturisit că în locuința sa, în urmă cu mai mulți ani cativa oameni s-ar fi sinucis, asa că ea este convinsă că este bântuită:  „Noaptea se închid ușile cu clanța și aud voci care oftează”.

„-La picioare eu sunt ok, la cap e problema. Mie mi se întâmplă lucruri fără să le programez. Nu am timp să mă plictisesc. Sunt decapolară. Cică e o boală dar eu mă simt bine cu boala asta. Sunt o dictatoare. Azi mă scol într-o anumită stare sufletească. Sunt 10 oameni într-un om eu. Câteodată sunt pâinea lui Dumnezeu și dau și haina de pe mine. Sunt sinceră eu, sunt reală, îmi asum și bunele și relele.

Motanul meu a murit în 2015, acum 2 ani. În noaptea în care l-am îngropat pe Marty, lângă tatăl meu natural ploua torențial, era în mijlocul lui august. Și eram terminată în noaptea aia. Am zis cum să stea copilul meu în ploaie, în pământ să putrezească. Simțeam că mă topesc pe picioare.

Medicul veterinar mi-a spus că îmi pot împăia animalul. L-am ținut în congelator două zile. 8 luni a durat să mi-l împăieze. Am conservat tot ce se poate. Am inima lui într-o ceară care ține 100 de ani. Și am un talisman cu sângele lui Marty. A fost 18 ani jumate lângă mine. Fac 45 de ani.

Advertisement

 

În casa în care stau eu acum, în urmă cu mulți ani s-au sinucis oameni. Noaptea se aud uși, sus nu există nimic. Se aud oftaturi ale unui bărbat. Se închid uși cu clanța. Pepe nu a vrut să stea în casa aia pentru că îi era frică că o să ne despărțim”, a mai declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Credit: click.ro

Comments

Recommended For You.

Live la TV Circ de proportii Live la TV. Schimb dur de replici intre intre Miron Cozma, Mihai
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Live la TV! Scandal de proportii intre Miron Cozma, Mihai Bendeac şi Oana Zăvoranu!

Back to
All for Joomla All for Webmasters