O primarie a taiat fondurile destinate Bisericii si le-a alocat unui spital aflat in faliment!


spital aflat in faliment
spital aflat in faliment
Moment Istoric in Romania! Primaria Sectorului 2 din Capitala, a taiat fondurile destinate bisericii pentru a salva un spital aflat in faliment!

Ziua de ieri a fost cu sigurunta una de rau augur pentru mai marii Bisericii Ortodoxe Romane.

Marti 5 Decembrie 2017,ar trebui sa ramana in istorie ca fiind ziua cand oficialii taie din banii alocati bisericii pentru a salva un spital aflat in faliment.

Consiliul Local al Sectorului 2 din Capitala a alocat marti, in cadrul unui proiect de rectificare bugetara, 2,4 milioane lei pentru Spitalul Pantelimon din Bucureşti.

Propunerea a fost inaintata la initiativa consilierilor USR,taind din fondurile alocate pentru biserici pentru a scoate  spitalul din faliment.

Este de precizat faptul ca de aproximativ cateva zile, Spitalul Pantelimon nu mai are bani pentru anestezic, medicamente, analize si utilitati, situatia fiind deja facuta publica.

Consilierii USR au propus initial ca banii sa fie luati din fondurile alocate la inceputul anului pentru biserici, si care nu au fost necheltuite,dar conform unui amendament acest lucru nu s-a mai intamplat, deoarece au crescut incasarile din cotele defalcate din TVA cu 15 milioane lei.

Advertisement

Primarul Sectorului 2 Toader Mugur Mihai, a precizat ca circa 5 milioane lei au fost taiati din bugetul cultelor, fiindca sumele nu au fost cheltuite.

Cu toate acestea la culte tot ar mai fi ramas 4,6 milioane lei, iar banii proveniti din sumele defalcate din TVA au mers la alte capitole bugetare.

La propunerea primarului Toader Mugur Mihai, s-a alocat inca 1 milion de lei pentru consolidarea parcului Dobroiesti, 5 milioane lei s-au aocat la invatamant iar fondul de rezerva a fost alimentat cu 8 milioane de lei.

In schimb s-au taiat 1, 2 milioane lei de la ADP fiindca acestia nu a reusit sa achizitioneze doua utilaje.

 

Comments

Recommended For You.

  Apa imbuteliata   Apa imbuteliata este una dintre cele mai profitabile afaceri,fiind de fapt cea mai mare excrocherie
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Apa imbuteliata, cea mai mare escrocherie de pe glob!

Back to
All for Joomla All for Webmasters