O politista a lasat un sofer fara permis,apoi l-a amendat ca nu il are la el !


sofer fara permis
sofer fara permis
Incredibil dar Adevarat! O politista de 22 de ani din Bistrita,a lasat un sofer fara permis,apoi i-a dat amenda ca nu  are la el!

Un caz care la prima vedere are un iz hilar,dar totodata revoltator a avut loc in localitatea Beclean,judetul Bistrita-Nasaud.

Un sofer angajat la o firmă de tractări, a fost solicitat pentru a ridica o maşină care fusese implicată într-un accident rutier.

Bărbatul, care se afla la volanul autoutilitarei de tractare a depăşit o coloană de maşini pentru a ajunge la locul accidentului, dar in timpul manevrei de depasire a acrosat o maşină care aştepta în coloană.

Cei doi şoferi au cazut de acord să încheie o înţelegere amiabilă,urmand ca acestia sa cada la invoiala dupa ce soferul masinii de tractare se va intoarce de la cazul unde fusese trimis.

Cum interventia in sine a durat mai bine de o oră, şoferul maşinii zgâriate crezand că este ţepuit, a sunat la Poliţie.

La locul cu pricina si-a facut aparitia un echipaj al Secţiei 4 Rurală Beclean, din care făcea parte şi o agentă în vârstă de 22 de ani, încadrată din sursă externă în anul 2016.

În momentul imediat urmator a ajuns la fata locului si soferul autoutilitarei de tractare,care in urma discutiei avute in prealabil, a căzut de acord cu proprietarul masinii zgariate să se încheie o constatare amiabilă, dar surpriza a venit din partea agentilor care nu i-au lasat pe cei doi sa incheie intelegerea amiabila.

Advertisement

Poliţista de 22 de ani i-a cerut şoferului de la tractari documentele personale, iar acesta i-a inmanat agentei permisul de conducere, certificatul de înmatriculare, buletinul şi asigurarea RCA.

Ca prima masura contraventionala, poliţista i-a suspendat barbatului permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile,pentru depăşirea coloanei de maşini pe linia continua.

A doua masura pe care agenta a luat-o impotriva soferului de autoutilitara, a starnit o serie controverse in randul soferilor dar si in randul opiniei publice.

Fiindca culmea, desi politista se afla cu actele şoferului în mână, aceasta l-a amendat inca o data pe bărbat fiindca nu detine asupra lui permisul de conducere, buletinul şi certificatul de înmatriculare al autoutilitarei.

Tanara agenta a mentionat pe acelaşi proces verbal al bistriţeanului ca i s-a suspendat permisul de conducere pentru depăşire pe linie continuă şi ca fost amendat fiindcă nu detine asupra lui documentele personale si pe cele ale masinii.

sofer fara permis
sofer fara permis

Pentru depăşirea coloanei şoferul a fos sanctionat cu 870 de lei, iar pentru faptul că nu „detine actele asupra sa”  încă 870 de lei.

 Credit: observator.tv
Comments

Recommended For You.

Un adolescent în vârstă de 17 ani din Noua Zeelandă a fost foarte aproape să o împuște pe Regina Elisabeta. În 1995, autoritățile din Noua Zeelandă au încercat să-l țină pe Lewis la distanță de Regina Elisabeta, care le vizita din nou țara. Astfel, el a fost trimis într-o vacanță pe banii statului; a primit cazare gratuită, bani de buzunar și un autovehicul, însă nimeni nu l-a ținut sub supraveghere. Doi ani mai târziu, la vârsta de 33 de ani, bărbatul s-a sinucis la într-o închisoare din Auckland, în timp ce aștepta să fie judecat pentru răpirea unei femei și a copilului său.
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Regina Elisabeta și Prințul Charles – la un pas de moarte

Back to
All for Joomla All for Webmasters