O femeie din Botosani a facut SƎX incontinuu pana a ajuns la Urgente. Medicii au decis sa o bage in operatie!


a facut SƎX incontinuu
a facut SƎX incontinuu
Situatie tragi-comica la sectia UPU din Botosani. Medicii au preluat in stare aparent grava, femeie care a facut  SƎX incontinuu pana a ajuns la Urgente!

 

Un caz neobisnuit a ajuns in primirea cadrelor medicale de la Unitatea de Primiri Urgente din Botosani.

Aici, o femeie de aproximativ 40 de ani si din aceeasi localitate, s-a prezentat a camera de garda acuzand dureri cumplite in zona abdominala.

Pacienta a fost preluata si suusa unor investigatii si analize de specialitate,insa din fericire toate i-au iesit in regula.

Vazand ca femeia acuza dureri din ce in mai mari in intensitate,medicii au hotarat sa o bage de urgenta in sala de operatie pentru a elimina ipoteza in care ar exista vreo tumoare ascunsa.

In acel moment femeia a luat decizia de a explica cadrelor medicale cauza durerilor abdominale si ce s-a petrecut cu adevarat.

Advertisement

Asa ca medicii au aflat consternati  că  femeia a simțit durerea respectivă după o partidă lunga de amor intensiv avuta in aceea noapte cu sotul ei.

Luminati in sfarsit de marturisirea femeii medicii au stabilit ca femeia nu suferise decat o intindere musculara severa si i-au administrat si medicatia corespunzatoare pentru afectiunea in cauza.

Un cadru medical relateaza ca s-au simtit efectiv batjocoriti toata noaptea de pacienta in cauza si cu un gust amar povesteste despre aceasta intamplare:

-„Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei. După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”.

Comments

Recommended For You.

tablou de 150 de ani Un tablou de 150 de ani a pus toata omenirea pe ganduri.
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Un tablou de 150 de ani a pus toata omenirea pe jar. Ce tine fetita in mana?

Back to
All for Joomla All for Webmasters