O femeie din Botosani a facut SƎX incontinuu pana a ajuns la Urgente. Medicii au decis sa o bage in operatie!


a facut SƎX incontinuu
a facut SƎX incontinuu
Situatie tragi-comica la sectia UPU din Botosani. Medicii au preluat in stare aparent grava, femeie care a facut  SƎX incontinuu pana a ajuns la Urgente!

 

Un caz neobisnuit a ajuns in primirea cadrelor medicale de la Unitatea de Primiri Urgente din Botosani.

Aici, o femeie de aproximativ 40 de ani si din aceeasi localitate, s-a prezentat a camera de garda acuzand dureri cumplite in zona abdominala.

Pacienta a fost preluata si suusa unor investigatii si analize de specialitate,insa din fericire toate i-au iesit in regula.

Vazand ca femeia acuza dureri din ce in mai mari in intensitate,medicii au hotarat sa o bage de urgenta in sala de operatie pentru a elimina ipoteza in care ar exista vreo tumoare ascunsa.

In acel moment femeia a luat decizia de a explica cadrelor medicale cauza durerilor abdominale si ce s-a petrecut cu adevarat.

Advertisement

Asa ca medicii au aflat consternati  că  femeia a simțit durerea respectivă după o partidă lunga de amor intensiv avuta in aceea noapte cu sotul ei.

Luminati in sfarsit de marturisirea femeii medicii au stabilit ca femeia nu suferise decat o intindere musculara severa si i-au administrat si medicatia corespunzatoare pentru afectiunea in cauza.

Un cadru medical relateaza ca s-au simtit efectiv batjocoriti toata noaptea de pacienta in cauza si cu un gust amar povesteste despre aceasta intamplare:

-„Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei. După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”.

Comments

Recommended For You.

teren de fotbal
teren de fotbal Nu au apa curenta,scoala,drumuri asfaltate sau canalizari,insa primarul cheltuie 40.ooo de Euro pentru un
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sat fara scoala,strazi asfaltate sau canalizare,dar cu teren de fotbal de 40.000Euro !

Back to
All for Joomla All for Webmasters