O diferenta colosala. Iata cum arata Andra fara machiaj sau farduri.


Andra
Andra
Imagini Senzationale! Iata cum arata Andra fara strop de machiaj si fara farduri !

Senzationala Andra, una dintre cele mai iubite cântărețe autohtone, a fost surprinsa de paparazzii Spynews, fără farduri si nemachiata dovedind astfel că distanța de la imaginea de pe sticla sau aparitii in public pana la cea din realitate este una clar semnificativă.
Drept dovada, zilele trecute paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe frumoasa artista,impreuna cu un angajat al ei,in timp ce se afla la shoppingul dinaintea Crăciunului.

Fara picătură de machiaj si cu părul prins într-o coadă simplă, Andra pare  greu de recunoscut până la momentul în care aceasta zâmbește. Iar când o face, devine clar motivul pentru care se bucură de atâția fani în rândul bărbaților…

Și, cum Sărbătorile de Iarnă se apropiau cu pasi repezi, artista a decis să rezolve si problema cadourilor,asadar însoțită de un angajat a dat o fugă într-un supermarket din București,de unde a iesit dupa cateva zeci de minute cu un coș plin cu cumpărături dedicate Sarbatorii Crăciunului.

Advertisement

De cum a iesit din centrul comercial,artista a fugit repede la adăpostul mașinii, vremea de afară fiind extrem de rece, acest lucru putând să îi pună în pericol vocea,tocmai în cea mai dificilă perioadă a anului,iar angajatul ramanand sa așeze cu meticulozitate coșurile ambalate sub forma de cadouri, în portbagajul masinii,plecând apoi spre casa vedetei.

Advertisement

 

Credit: spynews.ro

Comments

Recommended For You.

Poliţistul pedofil
Poliţistul pedofil Imagini Revoltatoare! Poliţistul pedofil Eugen Stan,filmat pe cand agresa 3 fetite in scara unui bloc! Poliţistul pedofil
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Poliţistul pedofil din Capitală, filmat când agresa alte trei FETIŢE într-o scară de bloc – VIDEO

Back to
All for Joomla All for Webmasters