Mihaela Radulescu umilinta fara margini in public. Cum a ajuns „Diva” de rasul lumii


Advertisement

 

 

„Diva de la Monaco” Mihaela Rădulescu a fost facuta „de cacao”, de „Flory din Vaslui” o celebra  vloggeriţa, care are la activ o duzina de fani pe canalul ei video.

 

Mihaela Radulescu umilinta fara margini in public! Daca nu in urma cu mult timp vloggeriţa a pus-o la zid pe frumoasa Anna Lesko, cand a incercat in stilul ei aparte cum frumoasa Anna a fost „impuscata” pe scena, acum a venit randul ca Mihaela Rădulescu sa intre si ea la „aparat”.

Si bineinteles in stilul ei caracteristic vloggerita isi incepe monologul despre Mihaela Radulescu cam asa:

Advertisement

-„Am văzut o poză cu Mihaela Rădulescu stând pe WC. Nu mi-a venit să cred! Cică este făcută de bărbatul ăla al ei paraşutistul austriac care a şi a postat-o pe net.

Vedeţi care-i treaba cu gravitaţia asta? Degeaba zbori tu dincolo de nori, eşti cutezător, eşti puternic şi arăţi că poţi să baţi recorduri, să zbori la mii de metri înalţime, eşti mai puternic şi mai sus decât orice vultur, dacă oricum aterizezi în rahat pentru femeia iubită!

Deci eu am plecat din Vaslui, de la un WC din lemn, din fundul curţii ca să ajung la salonul de masaj din Bucureşti. Iar Mihaela Rădulescu care stătea în ditamai viloiul în Snagov, a plecat la Monaco ca să stea pe un WC din lemn din fundul curţii… Oare ce or zice părinţii ei„?  a spus in incheiere vloggerita.

Credit/sursa video:florydinvaslui.ro

Comments

Recommended For You.

Ordonanta de Guvern Noua Ordonanta de Guvern prevede ca romanii care ies din tara sa fie amendați dacă nu
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ordonanta de Guvern: Romanii care pleaca din tara fara sa anunte Fiscul vor fi amendati!

Back to
All for Joomla All for Webmasters