Mesajul halucinant al judecătorului Cristi Dănileț: „Pedofilia nu e infracțiune”!


Cristi Dănileț
Cristi Dănileț
Mesajul  revoltator pe care judecatorul Cristi Dănileț l-a postat pe Facebook: „Pedofilia nu e infracțiune”!

Intr-un mesaj postat pe Facebook, judecătorul Cristi Dănileț, cunoscut ca un susținător al homosexualilor, lansează o dezbatere aprinsă printre utilizatorii mediului online,  în contextul cazului polițistului care a abuzat doi minori, în Drumul Taberei, întrebând „Ce numiți voi pedofil?”. Judecătorul Dănileț spune, răspunzând avalanșei de comentarii la întrebarea sa, că „Termenul „pedofil” nu este unul juridic” și că pedofilia nu ar fi o infracțiune. Judecătorul care spunea la un moment dat că este de acord cu zoofilia, afirmă că diferența între violatori și pedofili este că primii comit o infracțiune, așa că merg la închisoare, în timp ce ultimii sunt bolnavi psihic, deci trebuie internați.

„Văd o mare confuzie în spațiul public, așa că vă întreb: CE NUMIȚI VOI „PEDOFIL”?, a scris pe Facebook judecătorul Cristi Dănileț.

Advertisement

Ca drept raspuns la reacția vehementă a unui internaut, Dănileț a tinut să îi explice: „Termenul „pedofil” nu este unul juridic. Legea penală nu sancționează pedofilia, ci anumite acte îndreptate împotriva minorilor pe care le voi arăta într-o postare distinctă.” 

Revoltat la cee scrise de judecator,un internaut ii raspunde lui Danilet: „Frățică, fetița a fost pupată pe gură – nici mă-sa n-o pupă pe gură, pe abdomen, atinsă în zona intimă. Chiar ai pus întrebarea asta? Sigur nu vrei s-o ștergi? Dacă era fiică-ta ce ziceai, mă? Și-acum blochează-mă după ”bunul” tău obicei”…
Răspunsul judecătorului a venit imediat: „Eu vă întreb ce este un pedofil. Aveți vreo definiție pentru asta sau încă sunteți în spatele blocurilor gri la vreun birt„?
Reactia unui alt utilizator online,nu a intarziat sa apara : „Aș vrea să-l întreb pe dl Danileț așa:”Cum ați reacționa dacă fetita dvoastra ar fi violata de un individ ca asta?” . Ca sa fim seriosi, prea putin conteaza definitia in asemenea cazuri! Chiar nu m-ar interesa ce boala are sau ce dracu e aia pedofilie. Singura grija ar fi sa fie pedepsit, pentru ca altii ca el sa nu mai aiba curaj sa faca ce a facut el. Asa trebuie gandit stimate si distins domn!”.
Credit: aflaadevarul.ro
Comments

Recommended For You.

Marian Godina
Christian Ciocan Politistul Marian Godina, mustrat de fostul purtător de cuvânt al Poliției,pentru ca ar fi tratat-o
Distribuiti si Prietenilor
  • 250
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    250
    Shares

Marian Godina,pus la punct de Christian Ciocan pentru lipsa de respect fata de Carmen Dan

Back to
All for Joomla All for Webmasters