Medicul Mihai Lucan: „Nu mi-a spus nimeni că e ilegal să iau șpagă, eu nu am timp să mă uit la știri”


Mihai Lucan
Mihai Lucan
Afirmatia halucinanta a doctorului Mihai Lucan: „Nu mi-a spus nimeni că e ilegal să iau șpagă, eu nu am timp să mă uit la știri”!

In plin scandal mediatic si cu iz penal medicul Mihai Lucan vine cu o serie de declaratii care socheaza din nou opinia publica.

Pe baza argumentelor aduse de reputatul profesor-doctor Mihai Lucan, ar reiesi faptul ca acesta nu ar fi chiar asa vinovat cum il acuza procurorii.

La mine lucrurile sunt simple, tot Clujul stia ca iau spaga si nu de ieri de azi ci de ani de zile. Daca era ceva ilegal, de ce nu am fost arestat pana acum? Sau de ce nu sunt arestati ceilalti colegi ai mei, care de asemeni cer spaga?

Eu va spun sincer, cand am aflat de ce anume sunt acuzat nici nu mi-a venit sa cred pentru ca niciodata nu mi-as fi imaginat ca spaga e ceva ilegal.

Initial am crezut ca e o gluma proasta sau ca cineva se tine de farse.

Advertisement

Am aproape 70 de ani dar nu am auzit pana acum ca spaga e considerata infractiune. Abia acum am aflat si eu dupa ce am cautat pe Google.

Va dati seama ca munca imi acapareaza tot timpul si nu mai am cand sa ma informez din mass-media despre ultimele noutati legislative. Sunt ocupat cu operatiile si mai ales cu luatul spagii„,s-a justificat chirurgul din Cluj.

 

Comments

Recommended For You.

Detoxifierea ficatului
Detoxifierea ficatului Aceasta este cea mai simpla si eficienta metoda pentru Detoxifierea ficatului în numai 9 zile. Ficatul
Distribuiti si Prietenilor
  • 14
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    14
    Shares

Detoxifierea ficatului în numai 9 zile. Iata cea mai simplă,rapida si eficienta metoda

Back to
All for Joomla All for Webmasters