Marian Godina,pus la punct de Christian Ciocan pentru lipsa de respect fata de Carmen Dan


Christian Ciocan
Christian Ciocan
Politistul Marian Godina, mustrat de fostul purtător de cuvânt al Poliției,pentru ca ar fi tratat-o cu lipsa de respect pe Carmen Dan.

Fostul purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, Christian Ciocan, atac dur la adresa politistului Marian Godină, după ce agentul ar fi luat-o ”la mișto” pe ministrul de interne Carmen Dan. Ciocan se întreabă dacă nu cumva ar fi vorba de o tentativa de slăbire a încrederii in Ministrul de Interne.

Inadmisibil ca Ministrul de Interne al României sa fie luat „la misto” pe Facebook, de un agent de politie. Constat oripilat cum un ins pe care nu-l cunosc, dar despre care inteleg ca este angajat al IPJ Brasov, scrie pe Facebook ce-i trece lui prin cap despre omul care conduce LEGITIM o instituție de forta a României,in speta Ministerul Afacerilor Interne, Doamna Carmen Dan.

Sa fie, oare, mai mult decat o incercare de a fi apreciat cu like-uri, de unii, de altii?! Sa fie oare o tentativa de slăbire a încrederii in Ministrul de Interne, Doamna Carmen Dan?!

Ar fi extrem de grav! Pentru mult mai putin de atat un sef de politie judeteana (AurelianȘoric) a fost cercetat si demis pentru ca a iesit in media fara aprobare, desi avea autoritatea unui inspector sef.

In timpul asta domnul agent de politie se exprima cum ii vine, dar intr-un mod care produce indignare, cel putin oamenilor obisnuiti sa traiasca intr-un social bazat pe principii de respect reciproc. Si nimeni nu-i zice nimic.Resping public atitudinea acelui agent si hahaielile „fanilor” sai. Cu respect, Christian Ciocan”, a scris  fostul ofiter pe contul personal de socializare,drept contra argument la postarea recenta a politistului Godina de pe Facebook, in care critica reacția ministrului de Interne Carmen Dan în legătură cu cazul ofițerului suspectat de pedofilie.

Până acum am decât informațiile pe care le cunoașteți și dumneavoastră. Cât de rușinos!!! Ministru de interne în 2018 și vorbește ca tanti de la tarabă care îți vinde „decât” mere.

Advertisement
Marian Godina
Marian Godina

Doamna ministru este aceeași care a zis „pronume”, în loc de prenume, aceeași care n-a avut nicio reacție la postarea unei colege de-a dumneaei în care era denigrată toată Poliția Română și aceeași care s-a arătat imediat iritată de explicațiile șefului Serviciului Omoruri în legătură cu modificările CP și CPP. Cu toate astea, tot dumneaei este dezamăgită că nimeni nu face un pas în spate.

Oare cine ar trebui să facă un pas în spate”? „Decât” cine?”, mai scria Godină pe Facebook.

 

Credit: sokant.ro

Comments

Recommended For You.

Cod portocaliu de viscol
    Cod portocaliu de viscol Meteorologii au emis, miercuri după-amaiză,un Cod portocaliu de viscol în mai multe județe din
Distribuiti si Prietenilor
  • 66
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    66
    Shares

Cod portocaliu de viscol în mai multe județe din centrul și estul țării începând de miercuri noapte

Back to
All for Joomla All for Webmasters