Magnat chinez ofera 180 milioane de dolari oricarui barbat dispus sa se insoare cu fiica sa


180 milioane de dolari
180 milioane de dolari
Un multimiardiar chinez ofera fabuloasa suma de 180 milioane de dolari,acelui barbat care se va insura cu fiica sa!

Toata povestea a început în 2012, atunci când miliardarul din Hong Kong, Cecil Chao Sze-tsung, oferea iniţial de 65 de milioane, suma care a crescut ulterior la 180 de milioane de dolari, pentru bărbatul care se casatorea cu fiica sa.

Ceea ce nu stia insa Cecil Chao Sze-tsung, era faptul fiica sa Gigi era lesbiana si avea o relatie de aproximativ 9 ani cu o femeie numită Sean Eav,cu care are o relatie destul de fericita.

Vestea a cazut ca trasnet desupra magnatului chinez,insa acesta continuat să susţină că Gigi este singură, refuzând categoric să-i accepte acesteia orientarea sexuală.

La scurt timp dupa aceasta, tânăra fiica Gigi i-a scris o scrisoare tatălui ei, care a fost de altfel publicată în South China Morning Post.

Dragă tată, probabil că te-am indus în eroare lăsându-te să crezi că există şi alte opţiuni pentru mine. Ştiu că e greu să înţelegi că aş putea fi atrasă de o femeie, presupun că nici eu nu pot explica asta. Pur şi simplu se întâmplă, iar după atâţia ani încă ne iubim foarte mult. Acum, te rog pe tine să fii cel mai bun prieten al meu şi, oricum ar fi, ar însemna enorm pentru mine dacă nu ai fi atât de terifiat de ea şi dacă ai trata-o ca pe o fiinţă umană normală şi demnă.

Înţeleg că este greu pentru tine să pricepi şi să accepţi acest adevăr. Am petrecut mult timp căutând să aflu cine sunt, ce este important în viaţa mea, pe cine iubesc şi cum să-mi trăiesc cel mai bine viaţa, sunt mândră de existenţa mea, iar acum nu aş alege să trăiesc nimic diferit (cu excepţia situaţiei de a încerca să-mi dau seama cum să fiu mai bună pe această planetă). Îmi pare rău că te-am indus în eroare şi te-am făcut să crezi că mă aflu într-o relaţie lesbiană doar pentru că sunt prea puţini bărbaţi în Hong Kong. Sunt o grămadă de bărbaţi buni, doar că nu pentru mine”, a mai scris Gigi pentru tatal său.

Advertisement

Miliardarul Cecil Chao nu a comentat in nici un fel scrisoarea fiicei sale,cel putin nu in public, acesta fiind cunoscut de altfel pentru exigenţele sale exagerate.

Desi se pretinde a fi un conservator de modă veche, miliardarul are copii cu trei femei diferite şi pare extrem de incantat in a aparea in lumina reflectoarelor.

 

Credit:anamariavasile.com

Comments

Recommended For You.

Ordonanta de Guvern Noua Ordonanta de Guvern prevede ca romanii care ies din tara sa fie amendați dacă nu
Distribuiti si Prietenilor
  • 214
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    214
    Shares

Ordonanta de Guvern: Romanii care pleaca din tara fara sa anunte Fiscul vor fi amendati!

Back to
All for Joomla All for Webmasters