Magdalena Șerban a povestit astazi judecătorilor, motivele pentru care a ucis tânăra de la metrou!


Magdalena Șerban
Magdalena Șerban
Magdalena Serban cea care a ucis-o la metrou pe tanara de 25 de ani, le-a spus judecatorilor motivele care a savarsit fapta!

Magdalena Şerban nu recunoaşte nici astazi că ar fi lovit tanara de 25 de ani cu piciorul,ci susţine că in acel moment a simtit o stare de disperare şi o decădere, din cauza vieţii lipsite de hrană şi adăpost pe care ar fi trait-o.

Potrivit surselor judiciare citate de Agerpres, Magdalena Şerban a relatat judecătorilor Tribunalului Bucureşti, când s-a pus in discutie cererea de arestare preventivă, că ar trait sub pragul nivelului de trai, lipsită fiind de hrană şi adăpost.

Tot aceasta ar fi deschis mai multe procese pentru malpraxis deoarece avea probleme medicale, procese nu s-au finalizat nici astazi.

Femeia a mai spus că pe baza acestor motive, ar fi avut o „disperare” şi o „decădere”, din cauza unei „lipse de speranţă„.

Conform surselor, Magdalena Şerban a mai spus că este nevinovată. În legătură cu incidentul din staţia Dristor, femeia susţine că a fost deranjată de muzica pe care tânăra o asculta la căşti, ar fi intrat într-o “altercaţie” şi ”îmbrânceală” cu aceasta şi nu recunoaşte că ar fi lovit-o pe tânără cu piciorul, aşa cum apare pe camerele de supraveghere.

Femeia a mai spus magistratilor ca:

„-Dacă toată lumea care are altercaţii la metrou ar fi dusă la arest, unde am ajunge?”…

Advertisement

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

Procurorii au demonstrat că, pe 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul.

Drept urmare, tânăra de 25 de ani a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat. Cu câteva ore înainte, femeia care se afla in custodia autoritatilor,a incercat sa impinga inca o tanara spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta a reusit sa riposteze,scapand astfel cu viata

Magdalena Şerban va fi supusă unei expertize psihiatrice, ea fiind momentan internată la Spitalul Penitenciar Jilava.

Credit: stirileprotv.ro

Comments

Recommended For You.

Magdalena Serban
Magdalena Serban Opinia Publica in stare de Soc: Magdalena Serban ucigașa de la metrou a părăsit arestul
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Revoltator! Magdalena Serban ucigasa de la metrou, tocmai a parasit arestul Politiei.

Back to
All for Joomla All for Webmasters