Iti ingheata sangele in vine! Nervos peste masura, un preot bruscheaza bebelusul pe care urma sa il boteze.


Advertisement

 

 

Imaginile care au scandalizat Internetul! Un preot, vizibil foarte nervos bruscheaza bebelusul pe care urma sa il bage in cristelnita pentru a-l boteza.

Materialul video a fost filmat in timpul unui botez,oficiat de preotul parorh Traian Mazare la biserica „Sfinţii Constantin şi Elena” din Brăila.

Dupa cum se poate observa,preotul este vizibil iritat atat de plansetul bebelusului dar şi pentru că la un moment dat înainte de a-l băga în cristelniţa, bebelusul il apucă cu manuta de hainele preotesti.

Nervos peste masura preotul renunta să mai scufunde bebelusul în cristelniţă,il duce inapoi pe masa de şi încearcă haotic sa isi aranjeze veşmintele.

Se intoarce apoi si intr-un acces de furie, preotul scufundă cu violenta micutul în cristelniţă apasand cu putere fata copilului care plangea fara oprire.

Cei de fata au asistat inmarmuriti la cele petrecute neavand curajul sau taria sa intervina.

In urma vizionarii materialului video,Arhiepiscopia Dunării de Jos a transmis un comunicat în care anunţă că va demara o anchetă care-l vizează pe preotul respectiv şi totodată cere iertare familiei bebeluşului.

Advertisement

-„În legătură cu cele petrecute la săvârşirea Tainei Sfântului Botez în biserica „Sfinţii Împăraţi” din municipiul Brăila, ne exprimăm regretul pentru atitudinea nepotrivită a preotului slujitor şi în acelaşi timp, cerem iertare familiei şi credincioşilor prezenţi. Aspectele ce decurg din materialul înregistrat video vor fi cercetate potrivit rânduielilor liturgice şi canoanelor bisericeşti, în vederea luării măsurilor ce se impun„.

De cealalta parte,subinspectorul Laura Dan din cadrul Poliţiei Judeţene Brăila, a mentionat ca a fost demarata o anchetă după ce în mediul online au apărut imagini în care un preot bruschează un copil.

-„Poliţiştii s-au sesizat din oficiu pe baza imaginilor apărute în mass-media şi efectuează verificări pentru a stabili dacă în cauză sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei infracţiuni, urmând a se lua măsurile legale în consecinţă”.

Citat de braila.ro,preotul Traian Mazare isi explica iesirea nervoasa spunând că l-ar suparat dascălul.

Eram supărat pe dascăl. I-am reproșat în cuvinte, nu numai în priviri. I-am spus că putea să mă ajute și el…”

Preotului i se va intocmi dosar penal pentru lovire și alte violente, insa verificări fac și reprezentantii Protecției Copilului.

Credit: stirile protv.ro

Comments

Recommended For You.

Adrian Nastase Adrian Nastase,atac dur la adresa jurnalistului Radu Banciu: "Ba jigodie, de patru ani ma insulti si
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Adrian Nastase,atac dur la adresa unui jurnalist: „Bă jigodie,ce-am furat eu bă”?

Back to
All for Joomla All for Webmasters