I-a salvat viata in ultimul moment. Asta e dovada ca Ingerul Pazitor exista


Advertisement

 

 

Viata unui tanar i-a fost salvata in ultimul moment. Asta e dovada reala si de necontestat ca Ingerul Pazitor vegheaza asupra fiecaruia dintre noi.

 

Indiferent care ar fi parerile unora sau altora este cert faptul ca fiecare dintre noi avem menirea noastra pe lume sub indrumarea lui Dumnezeu.

Ingerul Pazitor exista pentru fiecare din noi si sunt trimisi de Dumnezeu pentru a ne fi alaturi indiferent de situatie,de momentele fericite, de momentele mai putin fericite insotindu-ne si protejandu-ne pe tot parcursul vietii noastre.

Exista bineinteles si oameni care nu cred ca Ingerul Pazitor exista fiindca au afirmat ei ca nu l-au putut vedea vreodata.

Advertisement

Bininteles ca nici pe Dumnezeu nu l-a putut nimeni vedea vreodata dar asta nu inseamna ca El nu exista si ca nu vegheaza asupra noastra.

Credinta este cea mai puternica arma pe care noi trebuie sa o folosim de-a lungul calatoriei noastre in aceasta viata.

In materialul video de mai sus puteti vedea cu usurinta cum protectia Divina i-a salvat viata acelui tanar in ultima clipa.

Dupa ce am vizionat acest filmulet pot afirma cu tarie ca Ingerul Pazitor este un dar de la Dumnezeu fiind trimis ca sa ne protejeze si sa ne fie alaturi pe intreg parcursul vietii noastre.

Comments

Recommended For You.

Adrian Nastase Adrian Nastase,atac dur la adresa jurnalistului Radu Banciu: "Ba jigodie, de patru ani ma insulti si
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Adrian Nastase,atac dur la adresa unui jurnalist: „Bă jigodie,ce-am furat eu bă”?

Back to
All for Joomla All for Webmasters