Focar de infectie intr-un restaurant din Constanta. Daca ai mancat aici mergi neaparat la medic !


Advertisement

 

 

Imagini terifiante intr-un restaurant din Constanta. Un haos infernal,carne stricata si depozitata in conditii dintre cele mai mizere.

 

Inspectorii OPC au avut un soc cand au efectuat un control de rutina intr-un restaurant cu specific turcesc din Constanta.

Restaurantul Kaptan Baba,este amplasat pe bulevardul Tomis chiar in vecinatatea Primariei Constanta o zona intens circulata in plin sezon estival.

Carne alterata si depozitata in conditii improprii in niste vase de plastic pline de murdarie, pretutindeni era o mizerie de nedescris iar mancarea era preparata in niste conditii greu de imaginat.

Advertisement

Mai mult,carnea invechita era tocata si amestecata cu condimente iar clientii erau „serviti”cu produse expirate de luni de zile, o adevarata bomba cu ceas pentru sanatatea consumatorilor.

Comisarii OPC au dispus amendarea si inchiderea imediata a unitatii de alimentatie publica pana la rezolvarea problemelor de igienizare si renovare.

In urma acestor tip de controale care au avut loc pe faleza din Constanta seful OPC Horia Constantinescu, ar fi primit nenumarate mesaje de amenintare cu moartea din partea administratorilor localurilor inchise din pricina neregulilor.

Mai mult acesta ar fi fost „sfatuit” de niste politicieni ca ar trebui sa o lase mai usor cu acest tip de controale ca sa nu sfarseasca ca si comisarul Cattani din serialul Caracatita.

Comments

Recommended For You.

Cod portocaliu de viscol
    Cod portocaliu de viscol Meteorologii au emis, miercuri după-amaiză,un Cod portocaliu de viscol în mai multe județe din
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cod portocaliu de viscol în mai multe județe din centrul și estul țării începând de miercuri noapte

Back to
All for Joomla All for Webmasters