Femeie amendata cu 500 lei dupa ce a anuntat la 112 un transport ilegal de lemne


transport ilegal de lemne
transport ilegal de lemne

 

O tanara de 29 de ani din Iasi, a fost amendata cu 500 Ron dupa ce a reclamat un posibil transport ilegal de lemne!

Iulia Cojocea de 29 de ani, a verificat numărul de înmatriculare al unui cap tractor prin intermediul aplicației „Inspectorul Pădurii”, ocazie cu care a observat că transportul figura ca ilegal, așa că tanara a alertat autoritățile.

Dispeceratul 112 i-a făcut legătura cu Poliția iar agentul i-a dat asigurari că va face personal verificări la fața locului. Dupa câteva minute Iulia a fost din nou contactată de poliție, pentru a comunica furniza datele ei personale.

Tanara a povestit toata intamplarea ziaristior de la Adevărul.ro.

„-Am întrebat pentru ce are nevoie şi mi-a zis că trebuie să îmi trimită un răspuns oficial la sesizarea făcută. Zilele trecute am primit o recomandată de la Poliţia din Câmpulung în care se spune că am fost amendată cu 500 de lei pentru că am sesizat abuziv serviciul 112. Am sunat azi la Poliţia din Câmpulung şi mi-au zis că eu am verificat numărul de la capul de TIR, şi nu de la semiremorca care transporta lemne”.

Asta fiindca transportul de lemne fusese chipurile înregistrat pe numărul de înmatriculare al remorcii, nu pe cel al capului de TIR.

Advertisement

Acum singura sansa a tinerei din Iasi sa scape de amenda ar fi o contestatie în Instanță,fiind dezamagita insa de atitudinea autorităților, dintr-un județ în care se au loc defrisari ilegale masive.

Pe de alta parte ea nu se va lasa descurajata de amenda,ba mai mult spune că va continua să facă sesizări cu privire la posibilele transporturi ilegale de lemne.

 

Credit: digi24.ro

Comments

Recommended For You.

Poliţistul pedofil
Poliţistul pedofil Imagini Revoltatoare! Poliţistul pedofil Eugen Stan,filmat pe cand agresa 3 fetite in scara unui bloc! Poliţistul pedofil
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Poliţistul pedofil din Capitală, filmat când agresa alte trei FETIŢE într-o scară de bloc – VIDEO

Back to
All for Joomla All for Webmasters