Elena Udrea, atac dur pe Facebook: „Eu am dosare penale şi sunt coruptă pentru că v-am plătit vouă prestaţia politică de rahat”!


Elena Udrea
Elena Udrea
Elena Udrea, atac dur pe Facebook la adresa fostilor colegi parmanentari: „Eu am dosare penale şi sunt coruptă pentru că v-am plătit vouă prestaţia politică de rahat”!

 

Miercuri dimineata 3.01.2018 Elena Udrea in loc de traditionalele urari de bine a ales sa transmita pe facebook un mesaj dur acelor „lichele ” care „lingeau clanta” pentru ai sprijini sa obtina functii in partid sau sa le sustina candidaturile pe la primariile de sectoare sau pe unii jurnalisti.

Sper ca ati inceput anul cu bine si ca asa va va fi tot 2018.?
Evident, as fi vrut sa raman in atmosfera de liniste si pace a sarbatorilor, dar oricat m-am abtinut pana acum si am stat indiferenta la mizeriile unora, o sa le transmit acestora un mesaj.
Mai lichelelor, ati uitat cand lingeati clanta sa va sprijin sa luati functii in partid, ca de prosti si corupti ce erati v-a dat partidul la o parte, de la ANAF spre exemplu, sa va sustin candidaturile, pe la primariile de sectoare spre exemplu, sa va finanteze Cocos, pe unii in politica, pe altii in presa… Voi, niste nulitati ipocrite vorbiti de mine astazi??? 
Eu am dosare penale si sunt “corupta” pentru ca v-am platit voua prestatia politica de rahat prin campanii, sau salariile de jurnalisti “deontologi”, #rezist acum. Acestea sunt acuzatiile care mi se aduc, banii acestia sunt “banii furati de Udrea”!!!

Tot aici Elena Udrea vizibil suparata afirma ca ar putea face publice numele tuturor si cati bani au luat fiecare de la partid sau cum au fost numiti pe functii.

Vreti sa va dau numele fiecaruia dintre voi, cati bani ati luat fiecare de la partid, cum ati fost numiti pe functii, ce ati facut acolo???
Daca eu nu va torn, mai lichelelor, o fac pentru mine, sa nu fiu si eu una ca voi. Dar daca va faceti calculul ca o sa fiti lasati in pace daca va mutati limba in fundul Sistemului acum si, pentru ca ati sarit in barca lui Johannis, eu va spun ca sunteti prosti pana la capat. 
Lichelele tot platesc odata si odata!

Advertisement

Numele Elenei Udrea apare in mai multe dosare penale, ultimul fiind trimis în judecată de către procurorii DNA în 20 decembrie 2017. În acest dosar Udrea este judecată pentru trafic de influenţă şi spălarea banilor.

 

Credit : facebook.com

Comments

Recommended For You.

Petronela,fetita de 8 ani
Petronela,fetita de 8 ani Mesajul Marei Banica,la afarea vestii ca Petronela,fetita de 8 ani bolnava si care parintii
Distribuiti si Prietenilor
  • 76
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    76
    Shares

Cutremurator! Petronela,fetita de 8 ani pe care parintii au refuzat sa o trateze, a murit!!

Back to
All for Joomla All for Webmasters