Din cauza Geloziei un Politist isi agreseaza nevasta Asistenta Medicala ziua amiaza mare chiar in curtea Ambulantei Satu Mare!!


 

Advertisement

 

 

Politist isi bate nevasta Asistenta Medicala ziua amiaza mare chiar in curtea Ambulantei Satu Mare!!

 

Un politist de a Politia Rutiera din Satul Mare este acuzat ca si-a agresat sotia , asistenta medicala la serviciu de ambulanta, ambii fiind in timpul serviciului, imaginile fiind surprinse de o persoana care se afla intr-un imobil alaturat la etaj.

Inspectorul sef al Inspectoratului Judetean de Politie Satu Mare , Sorin Daniel Stan, a dispus o ancheta interna de urgenta  in urma acestui incident si ne-a declarat

  “Ca urmare a informațiilor și imaginilor apărute în spațiul public, potrivit cărora  un polițist are un comportament agresiv față de o angajată a Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție a dispus verificări interne pentru clarificarea împrejurărilor în care a  survenit incidentul, urmând ca la finalul acestora, în funcție de rezultat, să fie luate măsuri legale.

Statutul profesiei de polițist impune probitate morală dar și  o conduită corespunzătoare, atât în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu cât și în afara acestora”

Advertisement

Deasemenea conducerea Serviciului de Ambulanta Satu Mare a transmis printr-un comunicat de presa ce s-a intamplat.

“Azi, 13.08.2017, in jurul orelor 18 :30, numitul Mona Raul, politist, sotul angajatei noastre, asistent medical, Mona Teodora, a intrat in incinta Serviciului de Ambulanta Judetean Satu Mare, in tinuta de serviciu (politist) si a avut o altercatie cu sotia sa in garajul si curtea SAJ Satu Mare.

Mentionez ca asistenta medicala Mona Teodora se afla in timpul serviciului.

Managerul SAJ Satu Mare, d-na  Opris Gabriela a dispus formarea unei comisii de cercetare administrativa pentru a stabili conditiile in care a avut loc acest eveniment. Regretam evenimentele intamplate si va vom informa imediat dupa stabilirea concluziilor acestei anchete interne”

Norocul politistului este ca se afla in afara orelor de serviciu  si ca probabil  pune totul pe seama geloziei.

Imagini cu un puternic impact emotional .

Comments

Recommended For You.

teren de fotbal
teren de fotbal Nu au apa curenta,scoala,drumuri asfaltate sau canalizari,insa primarul cheltuie 40.ooo de Euro pentru un
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sat fara scoala,strazi asfaltate sau canalizare,dar cu teren de fotbal de 40.000Euro !

Back to
All for Joomla All for Webmasters