Dezvaluiri terifiante dintr-o maternitate din Romania! „Nu te mai screme! Cand esti constipata si mergi la WC tot asa tipi?”


maternitate din Romania
maternitate din Romania
O proaspătă mămică face o serie de dezvaluiri terifiante despre experienta pe care a trait-o intr-o maternitate din Romania!

Cel mai frumos moment,de altfel unic în viaţa unei femei este naşterea,dar acest moment s-a dovedit a fi un cosmar pentru o tânără care a născut intr-o maternitate din Romania si anume „Cuza Vodă“ din Iaşi.

Aceasta a postat pe blogul personal experienţa terifianta pe care a trăit-o în spitalul de stat, a descris panica şi teama din ochii asistentelor şi despre lipsa de consideraţie a medicilor de gardă, una din doctoriţe fiind poreclită „Spintecătoarea“….

Postarea se intituleaza „32 ore de travaliu şi o naştere de 8“,unde tânăra isi reaminteste cu oroare orele petrecute în saloanele şi pe holurile maternităţii din Iaşi, unde scrie că a avut de-a face cu asistente panicate şi medici de garda rezidenţi, care fie i-au alinat durerea, fie i-au lasat urme adanci in suflet.

Tânăra mamica isi aduce aminte cu teama de„sfatul“ unei asistente, în timp ce se plimba pe holul maternităţii pentru a uita cumva de durerile atroce ale travaliului. „-Mai bine aţi merge în salon să nu vă zică ceva doamna doctor de gardă”..

Dar experienta cea mai traumatizantă a fost intalnirea cu doctoriţa de gardă, poreclită de tânără  „Spintecătoarea”.

Doctorita: –Dar de când ai scurgerile astea?

Tanara: –De când am fost ultima oară în spital.

Tanara: –Am luat candidă de aici..

Doctorita: –Păi ia să te spălăm puţin că trebuie să ai colul curat. Pe aici iese bebeluşul.

„Durerea m-a dus până aproape de leşin. Abia mai respiram în timp ce plângeam şi gemeam de durere. Îmi pune compresă sterilă şi mă trimite în salon. Mă opresc direct la baie. Compresa mea era plină de sânge. Aştept să plece toţi din cabinet şi mă duc la asistentă. Izbucnesc plângând”:

Doamnă, dar femeile astea verifică oameni sau vite. Mă distrug  jos. Chiar nu pot controla mai uşor?

„Asistenta pune privirea în pământ şi-mi spune că mă înţelege. Îi spun că pierd sânge şi nu ştiu dacă e normal. Ea îmi spune că e ok, se dilată colul, deşi se vedea pe faţa ei că era panicată”.

După o noapte de dureri cumplite,in timp ce se indrepta catre sala de nasteri,femeia isi aminteste inca o imagine terifianta:

Advertisement

În salonul din faţa mea o altă mămică născuse. Nu vedeam decât o pată imensă de sânge. Lângă ea era Spintecătoarea şi o asistentă. Femeia urla de durere în timp ce cerea calmante. O coseau….

Doctorita: – „Nu te mai văita atâta! Când ai făcut s3x nu ai mai urlat atâta. Aşa vă trebuie dacă vă place să faceţi copii pe bandă rulantă!”.
De acelasi „tratament” a avut şi ea parte pe masa de naşteri:

Doctorita: -„Nu te mai screme şi nu mai scoate sunete! Când mergi la wc şi eşti constipată aşa ţipi? Sunete de astea scoţi”?

„Aud o voce feminină. Mă uit în dreapta mea să văd cine îmi vorbeşte. Spintecătoarea! Dacă aveam forţă o lăsăm fără 5 dinţi în gură”…

Calvarul a continuat în momentul în care după naşterea naturală, femeia a trebuit să fie cusută de două ori:

„Nu vă mai povestesc ce înseamnă cusătură peste cusătură. Deşi de data asta am fost sedată, am simţit tot. Nu ştiu ce mi-au dat, dar mai mult eram ameţită de cap”.

După postarea tinerei pe blog, alte mămici şi-au adus si ele aminte despre clipele de groază petrecute în aceeaşi materinate.

Proaspata mamica mai relatat pe pagina sa de Facebook că a fost chemată ulterior de conducerea Maternităţii Cuza Vodă, unde a oferit mai multe detalii despre atitudinea medicului de gardă din acea noapte.

După acest episod socant, managerul unităţii medicale a declarat pentru Ziarul de Iaşi că se fac verificări în acest caz:

„-Drepturile asiguratului conform legii trebuie respectate, iar faţă de cine nu va respecta acest lucru nu voi avea nicio problemă să aplic toate sancţiunile prevăzute de lege„.

Credit: adevarul.ro

Comments

Recommended For You.

pensionarii din Romania
pensionarii din Romania Mesajul tuburator al unei tinere din Diaspora,la adresa pensionarilor din Romania: "Jos labele de pe
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mesajul unei tinere din strainatate catre pensionarii din Romania: „Jos labele de pe viitorul nostru”

Back to
All for Joomla All for Webmasters