Decizie CEDO. Miron Cozma primeste lunar pensie pentru Victima a Mineriadelor!


Miron Cozma
Miron Cozma
S-a stabilit ca „Luceafarul Huilei” Miron Cozma, va primi o indemnizatie lunara in bani, fiind „victimă” a Mineriadelor!

Anuntul a fost facut chiar de Miron Cozma,in cadrul unei emisiuni televizate la la B1 TV. Aici Cozma a declarat că documentatia depusa la Curtea Europeană de la Strasbourg, in care acesta a pledat drept victimă în dosarul Mineriadelor a fost acceptata.

Prin urmare, Luceafarul Huilei,fostul lider din Valea Jiului va încaseaza lunar o pensie, pentru că a fost recunoscut ca fiind o „victimă” a Mineriadelor.

„-Pentru mine, e o mare realizare, și pentru mineri. Faptul că ani de zile Miron Cozma și minerii și-au atras oprobriul public și nimeni nu a făcut nimic, guverne și președinți de țară nu au făcut altceva decât să îi exonereze pe Ion Iliescu și pe toți ceilalți, iată că Curtea Europeană de la Strasbourg a decis acceptarea mea ca victimă în dosar”, declara in 2015, Miron Cozma.

Entuziasmat de izbanda de la CEDO, dar oarecum nemultumit de valoarea indemnizatiei lunare,fostul lider din Valea Jiului a mai spus ca:

Advertisement

„Vreți să vă arăt că am o pensie de 1.489 lei? Cum am prosperat? Nu am prosperat. Nu am casă. Cu ce am prosperat? Făcând 11 ani de închisoare”?.., a argumentat Miron Cozma cand i s-a reprosat ca ar prosperat de pe urma Mineriadelor.

Credit:bugetul.ro

Comments

Recommended For You.

Petronela,fetita de 8 ani
Petronela,fetita de 8 ani Mesajul Marei Banica,la afarea vestii ca Petronela,fetita de 8 ani bolnava si care parintii
Distribuiti si Prietenilor
  • 76
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    76
    Shares

Cutremurator! Petronela,fetita de 8 ani pe care parintii au refuzat sa o trateze, a murit!!

Back to
All for Joomla All for Webmasters