Cutremurator! Petronela,fetita de 8 ani pe care parintii au refuzat sa o trateze, a murit!!


Petronela,fetita de 8 ani
Petronela,fetita de 8 ani
Mesajul Marei Banica,la afarea vestii ca Petronela,fetita de 8 ani bolnava si care parintii au refuzat sa o trateze,este unul tulburator!

 

Cazul fetitei de 8 ani a fost făcut public în cadrul emisiunii „Acces Direct”, atunci cand reactia parintilor copilei a starnit valuri de indignare in intreaga tara. La acel moment acestia refuzau categoric  tratamentul care ar fi putut salva viata fetei, fiindca nu ar avea încredere în doctori.Ulterior părinţii au fost obligaţi să o ducă pe Petronela,fetita de 8 ani la spital, insa era deja prea târziu. Conform medicilor starea fetitei era destul de grava şi nu îi puteau face momentan transplantul de celule stem. Între timp copila începuse tratamentul chimioterapeutic.

Mara Bănică care se implicase personal în cazul fetitei, militând pentru într-ajutorarea acesteia,a transmis un mesaj tulburator pe pagina sa de Facebook,la aflarea veștii că Petronela,fetița de 8 ani pe care s-a luptat să o salveze, s-a stins din viata.

Dragă Petronela, de acolo de sus, sper să ne ierți pe toti. Pe părinții tăi că n-au vrut să te ducă la doctor. Pe dascălii tăi de la școală pentru că n-au luptat să te smulgă de acasă. Pe cei de la Protecția copilului pentru că au avut orice altă treabă. Pe mine pentru că atunci când mama ta a vrut să dea efectiv cu tine de asfalt, n-am putut să o calc în picioare. Petronela mea, mi-a fost așa de drag de tine și știu că ai simțit asta. Într un final, un judecător omenos a dispus să mergi la medic. În tot acest lung timp, cancerul a învins. Petronela este o fetiță din Iași. Mi-e greu să scriu “a fost”. Avea 8 ani. Iar aseară a murit pentru că părinții au refuzat tratamentul. S-a dus la Dumnezeu, în Rai, unde nu există părinți răi. Să o ierte Dumnezeu!” a transmis Mara Bănică.

Advertisement

Urmariti mai jos un fragment din emisiunea „Acces Direct”,unde mama copilei refuza cu indarjire,tratatamentul recomandat de specialisti:

Advertisement

 

Credit: spynews.ro

Comments

Recommended For You.

Cod portocaliu de viscol
    Cod portocaliu de viscol Meteorologii au emis, miercuri după-amaiză,un Cod portocaliu de viscol în mai multe județe din
Distribuiti si Prietenilor
  • 66
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    66
    Shares

Cod portocaliu de viscol în mai multe județe din centrul și estul țării începând de miercuri noapte

Back to
All for Joomla All for Webmasters