Consilier local, ataca violent romanii din strainatate: „Sa fie aruncati in suturi peste granita! Sunt niste gunoaie umane”!


romanii din strainatate
romanii din strainatate
Un consilier local din primăria oraşului Ladispoli din Italia, a transmis un mesaj extrem de dur la adresa romanilor din strainatate!

Giovanni Ardita, consilier local al primariei din Ladispoli si membru al partidului naționalist Fratelli D’Italia – Alleanza Nazionale, a lansat un mesaj cat se poate de rasist si de o violență verbală extrema, vizand evident romanii din strainatate.

„-Hoţii aștia români, de rahat, nu se opresc nici în faţa unei femei surdo-mute, nici în faţa casei unui băiat care tocmai a murit. Autorităţile trebuie să îi ducă în şuturi până la graniţă şi să îi trimită înapoi în ţara lor, fără drept de întoarcere. Gata cu gunoaiele astea de ţigani români, gata cu toleranţa asta prefăcută de acceptare pe toţi cei care vin în ţara noastră să facă ce şi cum vor, sunt aroganţi şi convinşi că nu vor fi pedepsiţi niciodată cum se cuvine pentru faptele lor. Dar oamenii nu mai suportă”, a mai scris consilierul italian, sâmbătă, pe pagina personala de Facebook.

Postarea a fost facuta ca urmare a unui furt, dintr-o locuinţă din Ladispoli și pus pe seama unor români, cu toate ca mu au existat dovezi in acest sens. Ulterior,mesajul intrigant a fost sters, Ardita revenind cu o alta postare in care  cerea scuze comunitatii românesti,pentru generalizările făcute in public :

” -Îmi cer scuze de la comunitatea românească pentru că am generalizat, există români muncitori, cinstiţi şi responsabili, dar nu-mi retrag cuvintele în ce priveşte hoţii care intră în casele oamenilor neajutoraţi, sunt nişte gunoaie umane şi nu merită respect”, a  mai scris consilierul local.

 

Advertisement

Credit: stirileprotv.ro

 

 

Comments

Recommended For You.

Marian Godina
Christian Ciocan Politistul Marian Godina, mustrat de fostul purtător de cuvânt al Poliției,pentru ca ar fi tratat-o
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Marian Godina,pus la punct de Christian Ciocan pentru lipsa de respect fata de Carmen Dan

Back to
All for Joomla All for Webmasters