Chemati la deszapezire toti locuitorii din Targoviste s-au imbolnavit subit. – „Nu pot sefule sa muncesc ma ia capu’ ma ia cu frezoane”


 

Advertisement

 

Advertisement

 

Situatie tragi-comica in Targoviste unde toti cei care primesc ajutoare banesti de la stat se pare ca s-au imbolnavit peste noapte.

Chemati sa ajute la deszapezire acestia au demonstrat cu scutiri si adeverinte medicale ca nu ar fi apti sa munceasca. Ceea ce face ca situatia sa se transforme la modul penibil este ca din cei peste trei sute de asistati social s-au prezentat la apelul primarului doar 19 femei din care una din ele abia suferise o interventie chirurgicala si un barbat cu patru copii in intretinere. Printre cei care sufera chipurile de nenumarate „afectiuni” se numara si o femeie de etnie rroma care, cand aude de munca o ia brusc durerile de cap, sufera de frisoane si afectiuni hepatice.
-” Nu pot sefule sa muncesc,ma ia capu’ ma ia cu frezoane….”.
Cand s-a facut prezenta celor prezenti la deszapezire cei din conducerea Primariei Targoviste au ramas stupefiati.
Revoltat de aceasta stare de fapt primarul este hotarat  sa sesizeze Colegiul Medicilor pentru verificarea autenticitatii actelor medicale, care au fost eliberate pentru a veni in sprijinul bolnavilor inchipuiti.
Credit/Sursa video:stirileprotv.ro
Comments

Recommended For You.

spital aflat in faliment
spital aflat in faliment Moment Istoric in Romania! Primaria Sectorului 2 din Capitala, a taiat fondurile destinate
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

O primarie a taiat fondurile destinate Bisericii si le-a alocat unui spital aflat in faliment!

Back to
All for Joomla All for Webmasters