Chemati la deszapezire toti locuitorii din Targoviste s-au imbolnavit subit. – „Nu pot sefule sa muncesc ma ia capu’ ma ia cu frezoane”


 

Advertisement

 

Advertisement

 

Situatie tragi-comica in Targoviste unde toti cei care primesc ajutoare banesti de la stat se pare ca s-au imbolnavit peste noapte.

Chemati sa ajute la deszapezire acestia au demonstrat cu scutiri si adeverinte medicale ca nu ar fi apti sa munceasca. Ceea ce face ca situatia sa se transforme la modul penibil este ca din cei peste trei sute de asistati social s-au prezentat la apelul primarului doar 19 femei din care una din ele abia suferise o interventie chirurgicala si un barbat cu patru copii in intretinere. Printre cei care sufera chipurile de nenumarate „afectiuni” se numara si o femeie de etnie rroma care, cand aude de munca o ia brusc durerile de cap, sufera de frisoane si afectiuni hepatice.
-” Nu pot sefule sa muncesc,ma ia capu’ ma ia cu frezoane….”.
Cand s-a facut prezenta celor prezenti la deszapezire cei din conducerea Primariei Targoviste au ramas stupefiati.
Revoltat de aceasta stare de fapt primarul este hotarat  sa sesizeze Colegiul Medicilor pentru verificarea autenticitatii actelor medicale, care au fost eliberate pentru a veni in sprijinul bolnavilor inchipuiti.
Credit/Sursa video:stirileprotv.ro
Comments

Recommended For You.

Un adolescent în vârstă de 17 ani din Noua Zeelandă a fost foarte aproape să o împuște pe Regina Elisabeta. În 1995, autoritățile din Noua Zeelandă au încercat să-l țină pe Lewis la distanță de Regina Elisabeta, care le vizita din nou țara. Astfel, el a fost trimis într-o vacanță pe banii statului; a primit cazare gratuită, bani de buzunar și un autovehicul, însă nimeni nu l-a ținut sub supraveghere. Doi ani mai târziu, la vârsta de 33 de ani, bărbatul s-a sinucis la într-o închisoare din Auckland, în timp ce aștepta să fie judecat pentru răpirea unei femei și a copilului său.
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Regina Elisabeta și Prințul Charles – la un pas de moarte

Back to
All for Joomla All for Webmasters