Cele 5 lucruri pe care trebuie sa le faci in noaptea de Revelion


noaptea de Revelion
noaptea de Revelion
Pentru ca Nou An fie mai bun decat cel precedent,iata care sunt cele 5 lucruri pe care trebuie sa le faci neaparat in noaptea de Revelion.

 

-Doamnele trebuie neaparat sa poarte o lenjerie intima rosie:

Pentru a avea noroc in dragoste in noul An, traditia spune ca lenjeria intima ar fi  solutia. Prin urmare daca va stiti a fi o persoana superstitioasa, trebuie sa purtati lenjeria rosie neaparat in noaptea dintre ani!

Pentru a avea noroc pe plan financiar:

Nu este suficient ca pe masa de Anul Nou sa va puneti portofelul, pusculita sau cardul,fiindca tot traditia spune ca la trecerea dintre ani,o suma de bani trebuie tinuta in mana pentru ca anul care vine sa fie unul plin de castiguri!

Advertisement

Trebuie sa iti pui o dorinta:

Fie ca e un anume lucru pe care ti-l doresti foarte mult sau un ideal pe care vrei sa il atingi,la miezul noptii trebuie neaparat sa-ti pui o dorinta. Se spune ca acest lucru te va implini in anul care vine.

Sarutul sub vasc:

Vascul este o planta magica, cunoscuta si sub numele de creanga de aur. Are puteri miraculoase si o semnificatie sacra in folclorul European. In traditia romaneasca, vascul este foarte important mai ales in preajma sarbatorilor de iarna. Traditia mai spune ca in noaptea dintre Ani, trebuie sa te saruti cu iubitul (iubita) sub vasc pentru a avea o relatie lunga si fericita.

 Un barbat trebuie sa iti calce pragul de Anul Nou:
Se spune ca in noaptea de Revelion, primul om care ne va trece pragul casei in prima zi din noul an ne va influenta tot anul care vine. Persoanele blonde sau roscate ar aduce ghinion, in timp ce cele brunete aduc noroc.
Daca prima persoana care intra in casa ta este barbat e cu noroc, iar daca e femeie, vei avea ghinion.
Comments

Recommended For You.

Petronela,fetita de 8 ani
Petronela,fetita de 8 ani Mesajul Marei Banica,la afarea vestii ca Petronela,fetita de 8 ani bolnava si care parintii
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cutremurator! Petronela,fetita de 8 ani pe care parintii au refuzat sa o trateze, a murit!!

Back to
All for Joomla All for Webmasters