Au adoptat un doberman abandonat,dar la cateva zile mama priveste ingrozita in curte cum bebelusul ei este atacat!


doberman abandonat
doberman abandonat
O familie din Australia a adoptat un doberman abandonat,dar la cateva zile mama priveste ingrozita cum cainele apuca copilasul de scutec si-l arunca cu putere.

Fiind iubitori de animale, o familie din Australia au adoptat un caine,rasa doberman pe care l-au adus acasa,oferindu-i astfel o viata mai frumoasa.

La numai cateva zile insa,Catherine mama fetitei observa cum Khan,dobermanul devine agitat in preajma fetitei lor Charlotte de numai 18 luni, care se juca afara in curte.

Deodata cainele a inceput sa impinga fetita prin curte si sa isi arate fioros dintii, iar inainte ca femeia sa mai apuce sa reactioneze, dobermanul a apucat-o pe Charlotte de scutec si a aruncat-o cu putere in spatele lui.

Dupa cateva momente insa, cainele a scos un schelalait infiorator, ca si cum ar fi fost puternic ranit, totul sub privirile ingrozite ale mamei fetitei.

Totul a iesit la lumina in doar cateva momente cand cei din jur au si-au dat seama ce se intamplase in realitate.

Khan,dobermanul adoptat, incercase de fapt sa o protejeze pe micuta Charllote, de o cobra regala specifica acelei zone din Australia.

Imediat dupa ce Khan a aruncat fetita in spatele lui,cobra a reusit sa il muste de labuta,dar acesta a continuat sa o apere micuta si sa alunge sarpele, lesinand in cele din urma din cauza veninului.

Advertisement
doberman abandonat
doberman abandonat

Este binecunoscut faptul ca veninul unei cobre regale, poate omori un om in foarte scurt timp,prin urmare fetita de 18 luni nu ar fi avut nici o sansa de supravietuire.

Imediat dupa eveniment Khan a fost dus de urgenta la veterinar, unde i-a fost administrat antiveninul pentru a supravietui muscaturii.

doberman abandonat
doberman abandonat

In scurt timp aceasta intamplare a impresionat o lume intreaga,devenind virala iar cainele a primit numele de „Khan, Cainele Minune”.

doberman abandonat
doberman abandonat

 

Credit: all4romania.eu

Comments

Recommended For You.

Cod portocaliu de viscol
    Cod portocaliu de viscol Meteorologii au emis, miercuri după-amaiză,un Cod portocaliu de viscol în mai multe județe din
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Cod portocaliu de viscol în mai multe județe din centrul și estul țării începând de miercuri noapte

Back to
All for Joomla All for Webmasters