Alexandru Arsinel sare in apararea medicului Lucan: „Acest om s-a luptat o viaţă întreagă să salveze vieti”


Alexandru Arsinel
Alexandru Arsinel
Scandal la inceput de An! Alexandru Arşinel îi ia apărarea medicului Lucan: Acest om s-a luptat o viaţă întreagă să salveze vieti”

 

Despre Alexandru Arşinel s-a spus că, ar fi primit tratament preferenţial din partea medicului Mihai Lucan, în 2013, atunci când a suferit o operaţia de transplant renal. Imediat dupa interventie a izbucnit un imens scandal, dar medicul Lucan a motivat că starea de sănătate a actorului era mai gravă decât a altora. Actualmente,Arsinel nu crede  nici un moment in acuzaţiile care i se aduc medicului, care spune el i-a salvat viaţa.

-Nu pot să cred că sunt adevărate aceste acuzaţii de tentativă de omor. Să acuzi un om că încearcă să-şi saboteze un coleg prin tentativă de omor este ceva oribil. Se pot întâmpla accidente, dar să le pui sub imperiul unei rele voinţe, nu se poate aşa ceva. Nu pot să cred că un om care s-a luptat o viaţă întreagă să salveze oameni poate face un astfel de gest. În ceea ce priveşte banii găsiţi la domnul doctor, nu comentez”, a declarat pentru MEDIAFAX, maestrul Alexandru Arsinel.

 Nu de aceeasi parere sunt insa si procurorii DIICOT,care au început urmărirea penală „InRem”pentru savarsirea infractiunii de „tentativă de omor calificat cu premeditare”, asta după ce doctorul Lucan ar fi încercat să secţioneze intenţionat artera unui pacient, pentru a-i face rău unui coleg, spun surse judiciare.

În referatul cu propunerea de arestare preventivă întocmit de procurori apar informaţii potrivit cărora, în anul 2016, medicul Lucan ar fi luat legătura cu mai multe persoane influente din cadrul unor instituţii ale statului, în contextul unor verificări ale Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii efectuate la ICUR. Una dintre persoanele contactate este Victor Zota, fostul şef al Agenţiei Naţionale de Transplant.

Advertisement

Aceleasi surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX, că în seara în care chirurgul Mihai Lucan a fost reţinut,dupa perchezitia corporala, asupra lui a fost gasit un jurnal care conţinea unele date care fac referire la persoane din sistemul judiciar şi suma de 5.000 euro.

Mihai Lucan a fost reţinut în 21 decembrie, iar în 22 decembrie, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis să respingă cererea de arestare preventivă a DIICOT, dispunând cercetarea sub control judiciar.

Credit: gandul.info

Comments

Recommended For You.

teren de fotbal
teren de fotbal Nu au apa curenta,scoala,drumuri asfaltate sau canalizari,insa primarul cheltuie 40.ooo de Euro pentru un
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sat fara scoala,strazi asfaltate sau canalizare,dar cu teren de fotbal de 40.000Euro !

Back to
All for Joomla All for Webmasters