Afirmatie sfidatoare a unei unguroaice la adresa poporului roman: „Oriunde in lume ati merge tot tigani vi se spune”!


unguroaica
unguroaica

 

Stupefiant! O unguroaica din Cluj Napoca lanseaza o serie de replici si afirmatii jignitoare la adresa intregii natiuni romane!

 

Un scandal fara precedent s-a iscat in mediul online, vizavi de afirmatiile halucinate ale unei etnice maghiare din Romania.

Individa,care culmea are buletin romanesc si este angajata a Spitalului din Cluj, institutie publica din Romania,jigneste intreaga natiune romana pe care-i numeste tigani.

Toate acestea au provocat valuri de indignare, toata povestea fiind relatata de Dan Tanasa, pe blogul sau de activist civic.

Barbatul a „indraznit” sa comenteze la afirmatiile jignitoare despre romani ale unei alte utilizatoare tot de etnie maghiara, iar aceasta a replicat cu o violenta verbala greu de inchipuit.

Discutiile au pornit in urma celor afirmate de tatal extremistului maghiar Beke Erno, arestat la Targu Secuiesc pentru tentativa de atentat terorist si care a afirmat ca de fapt romanii provin din Albania si ca nu au nicio legatura cu dacii.

Advertisement

Insa replica halucinanta a venit insa din partea unei romance de etnie maghiara din Cluj care la fel ca Beke, a jignit intreaga natiune romana,fara a avea vreo retinere.

Potrivit profilului sau de Facebook, Salzer Erika este angajata a Clinicii Medicale nr. 1 din Cluj Napoca, o structura de baza a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Cluj.

 

unguroaica
unguroaica

„-Puteti fii mandri ca oriunde mergeti in lume vi se spune tigani!!! Asa ca nu mai tot comentati prostii si vedeti-va de natia voastra tiganeasca a afirmat Erika Salzer.

Mesajul postat de aceasta este de-a dreptul sfidator, in conditiile in care femeia este angajata unei institutii publice de stat din Romania! 

„-Sa ai buletin romanesc, sa lucrezi intr-o institutie publica a statului roman si sa gandesti ca romanii sunt o natie tiganeasca nu poate arata decat sovinismul care iti domina mentalitatea. Sa afirmi public faptul ca romanii, natiune din care faci parte si tu, sunt o natie tiganeasca arata clar faptul ca ai probleme grave la nivel de comportament, probleme care necesita interventia de urgenta a unui medic psihiatru.
Consider ca o astfel de atitudine este incompatibila cu activitatea intr-o institutie publica a statului roman. Sper ca in acest caz conducerea Clinicii Medicale nr. 1 din Cluj Napoca sa reactioneze„.
 scrie activistul Dan Tanasa pe blogul sau.

Comments

Recommended For You.

pensionarii din Romania
pensionarii din Romania Mesajul tuburator al unei tinere din Diaspora,la adresa pensionarilor din Romania: "Jos labele de pe
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mesajul unei tinere din strainatate catre pensionarii din Romania: „Jos labele de pe viitorul nostru”

Back to
All for Joomla All for Webmasters