Acuzata de evaziune cu patrunjel o batrana de 84 de ani este luata pe sus de Politia Locala!


Advertisement

 

 

Contrabanda cu patrunjel in Capitala! O batrana de 84 de ani este tarata cu forta si umilita cu josnicie de Politia Locala Sector 3.

 

Luata pe sus fara prea multe discutii fara sa le pese ca batrana ar putea sa le fie mama oricarui dintre ei. O batrâna de 84 de ani din provincie venea ori de cate ori sanatatea ii permitea pentru a  vinde zarzavaturi, într-o statie de tramvai din Bucuresti. Putinii banuti care ii facea ii completau in opinia bunicii veniturile pentru a-i ajunge pentru medicamente, de multe ori trecatorii cumparandu-i batranei verdeturile din mila. Nici nu s-a gandit batrana la fatidica zi cand deodata s-a trezit  ridicata cu forta de Politia Locala Sector 3, fiindca culmea nu detine  „autorizatie pentru comercializare de comert stradal”.Astfel ca cei de la Politia Locala, culmea cu o femeie agent in frunte au început sa traga de batrana ca de ultimul infractor pentru a o duce la masina de interventie.

Advertisement

Contrabanda cu patrunjel in Capitala

Dar s-au trezit asaltati de multimea de martori care nu stau pe ganduri si sar in aparea batranei , astfel incat batrana este in final lasata in pace de „bravii agenti” de la  Locala.

In final biata batrana este fimata fiind vizibil în stare de soc si la un pas de a se prabusi pe jos, ea fiind de fapt cunoscuta cu probleme de cardiace.

Comments

Recommended For You.

Perle negre pe zapada
Perle negre pe zapada   "Perle negre pe zapada"! Este reteta de salata numarul 1, cu care veti
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

„Perle negre pe zapada”! Este salata numarul 1 pentru masa de Revelion!

Back to
All for Joomla All for Webmasters