A facut uniforma de rusine! Politist beat mort,cade in mijlocul strazii.


Advertisement

 

 

Un agent de Politie din Moldova Noua este cercetat disciplinar si administrativ de catre superiori,dupa ce acesta a aparut intr-o filmare atat de beat incat nici nu se putea tine pe picioare.

 

Conducerea Inspectoratului de Politie din Caras-Severin a declansat o ancheta, dupa ce in media a aparut un material video in care apare un Politist beat in uniforma, care se chinuia din rasputeri sa isi tina echilibrul.

Pe filmare se poate vedea ca omul legii imbracat in uniforma de serviciu si avand cu el o servieta, in incercarea de a evita un eventual dialog cu martorul care il filma, cade de mai multe ori pe gheata nefiind capabil sa-si pastreze echilibrul sau sa articuleze vreun cuvant.

Advertisement

Ulterior s-a aflat ca este vorba de Gligor Mircea, agent de Politie in Modova Noua.

Dat fiind faptul ca este vorba de un Politist beat pana la inconstienta, dand dovada de imoralitate,lipsa de etica si conduita politieneasca,superiorii acestuia din cadrul Compartimentului Intern, mai vor sa afle si daca agentul se afla in timpul serviciului pentru luarea masurilor legale si specifice in acest caz.

 

Comments

Recommended For You.

Detoxifierea ficatului
Detoxifierea ficatului Aceasta este cea mai simpla si eficienta metoda pentru Detoxifierea ficatului în numai 9 zile. Ficatul
Distribuiti si Prietenilor
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Detoxifierea ficatului în numai 9 zile. Iata cea mai simplă,rapida si eficienta metoda

Back to
All for Joomla All for Webmasters